maandag 22 juli 2024
spot_img

Regenboogweek gemeente Medemblik vol kleurrijke activiteiten

Thema voor de Regenboogweek is dit jaar ‘liefde is van iedereen’. Speciaal voor inwoners van gemeente Medemblik stelden de jongeren- en opbouwmedewerkers van de gemeente een kleurrijk programma samen. De Regenboogweek loopt van 9 t/m 18 oktober.

Op het programma onder meer een online bijeenkomst met ervaringsdeskundige Kirsten. Zij vertelt over hoe haar dochter haar zoon werd en legt uit hoe je als ouder hiermee om kunt gaan. U kunt online of live de kerkdienst ‘All together now’ bijwonen. Of in Huis Midwoud kijken naar fragmenten uit de allereerste gay films. Of luisteren naar de ervaringen van schrijver Wil Groot uit Hauwert over zijn strijd tegen Hiv.

Houd er wel rekening mee dat u zich vanwege de coronamaatregelen vooraf moet aanmelden. Het volledige programma kunt u bekijken op: www.medemblik.nl/regenboogweek

Regenboogvlag
Vast onderdeel van de Regenboogweek is het hijsen van regenboogvlag. Dit jaar gebeurt dat op 9 oktober. Wilt u samen met ons de regenboogvlag hijsen? U kunt er, zo lang de voorraad strekt, gratis een bestellen door een mail te sturen naar: activiteiten@medemblik.nl.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen