woensdag 24 juli 2024
spot_img

RegioBank, altijd in de buurt

Veel mensen willen graag een bank in de buurt. Om gewoon even binnen te kunnen lopen voor een vraag of een goed advies. Een kantoor om de hoek, met een bekend gezicht, waar ze hun geldzaken regelen zoals zij dat willen. RegioBank is een bank waarbij dit kan.

Klanten kiezen zelf hoe ze hun geldzaken regelen
‘Iedereen kan bij RegioBank binnenlopen. Wij zijn het kantoor om de hoek. Bij ons kunnen klanten hun geldzaken regelen zoals zij dat willen. Op kantoor, thuis via internet of onderweg via onze App. En dat kost de klant niets extra’s. Ook niet voor papieren bankafschriften of overschrijfkaarten. Klanten kunnen bij ons terecht voor betalen, sparen, alles. Ze kunnen zelfs contant geld opnemen en storten aan de balie. We nemen de tijd voor persoonlijke aandacht. Gewoon, een goed gesprek met een kop koffie. Op deze manier kunnen we echt advies op maat geven,’ zegt Arend Vrolijk, Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Andijk.

Dichtbij en betrokken
RegioBank kiest bewust voor kantoren in dorpen en kleine steden. Want in heel Nederland verdienen mensen een bank in de buurt. Zo kunnen klanten hun geldzaken regelen met iemand die ze kennen en die weet wat er speelt in hun omgeving. Wij vinden het belangrijk om dichtbij onze klanten te staan en om advies op maat te geven. Voor alle bankzaken is het heel prettig dat mensen niet ver hoeven te reizen naar hun bank.

Gewoon binnenlopen
Bent u nieuwsgierig naar de persoonlijke bank bij u in de buurt en wilt u meer weten of vrijblijvend kennismaken? Loop dan binnen bij Vrolijk Verzekeringen, Zelfstandig Adviseur van RegioBank. Kunt u niet bij ons langskomen, maar wilt u wel graag meer weten? Wij komen ook graag bij u thuis langs!

Vrolijk Verzekeringen
Zelfstandig Adviseur van Regiobank
Kleingouw 28, Andijk
info@vrolijkverzekeringen.nl
0228 59 24 20

Vrolijk Verzekeringen is als Zelfstandig Adviseur van RegioBank een onafhankelijke tussenpersoon. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen