dinsdag 28 mei 2024
spot_img

RegioBank blijft de bank in de buurt

Steeds meer inwoners van kleine kernen krijgen te maken met voorzieningen die verdwijnen. Zo is er onlangs een pinautomaat uit Andijk verdwenen en ook een bankkantoor in Bovenkarspel sloot de deuren.

Veel Andijkers uiten hierover hun ongenoegen maar weten niet dat ze bij RegioBank terecht kunnen voor een betaalrekening met alle faciliteiten, zoals internetbankieren, een goede app en pinpas. Met de pinpas van RegioBank kun je bij alle pinautomaten geld opnemen tot € 1.000 per dag. Bovendien kun je bij ons kantoor gewoon binnenlopen voor een opname of storting.

Met de Overstapservice zorgen wij dat u gemakkelijk overstapt. Wij weten precies wat er moet gebeuren en helpen u hier ook bij. Samen hebben we uw betaalrekening bij RegioBank zo geregeld. En u krijgt nog tot en met 28 februari 2018 € 50,- spaargeld cadeau wanneer u overstapt!

Bent u nieuwsgierig naar de persoonlijke bank bij u in de buurt en wilt u meer weten of vrijblijvend kennismaken? Loop dan binnen bij Vrolijk Verzekeringen, Zelfstandig Adviseur van RegioBank aan de Kleingouw 28.

U kunt natuurlijk ook bellen naar 0228 592420. Kijk voor meer informatie op onze website www.vrolijkverzekeringen.nl of www.regiobank.nl.

Vrolijk Verzekeringen is Zelf-standig Adviseur van RegioBank. Naast de producten van Regio-Bank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen