zondag 23 juni 2024
spot_img

RegioBank maakt van sparen een feest!

Kinderspaarweken van 22 oktober tot en met 2 november
Het is belangrijk om kinderen al vroeg te leren omgaan met geld. Daarom beloont RegioBank kinderen die gaan sparen tijdens de jaarlijkse Kinderspaarweken. Bij Vrolijk fd, Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Andijk, is het van 22 oktober tot en met 2 november een feest voor kinderen. Storten kinderen geld op de bestaande rekening van RegioBank, dan mogen ze een leuk cadeautje uitkiezen en direct mee naar huis nemen. Ook kinderen die nog geen rekening hebben zijn van harte welkom. We vertellen ouders en kinderen dan graag over Zilvervlootsparen en JongWijs, het nieuwe Jeugdpakket van RegioBank. Een afspraak is niet nodig. Iedereen kan gewoon binnenlopen om een rekening te openen.

Leer uw kind wat verstandig sparen en betalen is
JongWijs is een financieel pakket voor kinderen van 0 tot 18 jaar. Een spaar- en betaalrekening mét jaarlijks leuke geldtips en weetjes. Bij JongWijs krijgen ook de ouders jaarlijks interessante informatie en praktische tips. Gewoon via de post, op het huisadres. En uiteraard staan wij als Zelfstandig Adviseur ook voor ú klaar.

Van harte welkom
Iedereen is van 22 oktober tot en met 2 november welkom bij Vrolijk Verzekeringen. Kom naar ons kantoor aan de Kleingouw 28 in Andijk tijdens de feestelijke Kinderspaarweken. We laten dan ook graag JongWijs zien. Om een rekening te openen, moeten de kinderen en hun ouders wel een geldig legitimatiebewijs meenemen. De cadeautjes staan klaar!

Voor meer informatie en de actievoorwaarden, kijk op www.regiobank.nl of bel naar 0228-592420.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen