maandag 20 mei 2024
spot_img

René en Jos druk met auto’s van alle automerken

Sinds januari 2018 staan René Karreman en Jos van der Stal nu als duo in Garage Jong aan de Handelsweg op Andijk. “Nadat Toon Jong is gestopt per december 2017 zijn wij doorgegaan, maar hebben nog wel de oude naam op de gevel laten staan. Die naam is inmiddels bij velen zó bekend, dus dat laten we voorlopig maar zo: welkom bij Garage Jong.”

Jos en René kennen elkaar al uit de tijd dat ze nog samen werkten voor een autodealer. “De Seat en Volkswagen (als ook Audi en Skoda)- kennis ligt aan de basis van onze samenwerking. We werkten elk op een afzonderlijke vestiging, maar hebben elkaar nu dus weer getroffen. “ René en Jos hebben samen inmiddels voor diverse automerken gewerkt, dus hebben beiden een behoorlijke dosis kennis opgedaan in de loop der jaren.

Aan een half woord genoeg
Samenwerken is weten wat je aan elkaar hebt. Aan een half woord genoeg hebben. Bijspringen waar nodig en vooral een beetje humor er in houden. Dat zit tussen René en Jos wel goed. De garage loopt goed en de mannen hebben hun handen dan ook vol aan het bedienen van de vaste klanten. Af en toe een avondje doorwerken of zelfs een weekenddag die we in de garage doorbrengen hoort er dan bij. “We willen onze afspraken nakomen en doen daar alles voor wat binnen onze mogelijkheden ligt.” Als autobedrijf denken zij uiteraard ook aan het milieu. “Dit is iets wat steeds actueler wordt en de recente milieu- en bandenafvoercontrole werden dan ook met vlag en wimpel doorstaan.”

Over AutoCrew
Garage Jong is aangesloten bij AutoCrew, een werkplaatsformule van Bosch. “Alle automerken en campers zijn bij ons welkom en u kunt bij ons terecht voor APK-keuringen, onderhoud, reparatie, gecertificeerd airco onderhoud, uitlijnen etc. De diagnoseapparatuur en -software van Bosch wordt gebruikt. Door het officiële partnership met Bosch beschikken wij altijd over de meest actuele en volledige documentatie van alle merken en modellen waardoor een diagnose deskundig kan worden uitgevoerd. Garage Jong is dé AutoCrew-garage in uw buurt. De vakmensen van uw AutoCrew-garage worden regelmatig bijgeschoold in de verschillende opleidingscentra van Bosch. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en technieken. Elke AutoCrew-garage heeft een partnership met Bosch. En maakt gebruik van de geavanceerde Bosch-apparatuur. Door het gebruik van Bosch en kwaliteitsonderdelen blijft uw eventuele fabrieksgarantie op uw auto geldig.”

Maak op tijd een afspraak
Is uw auto binnenkort toe aan een grote of kleine beurt, apk of misschien een combinatie van deze? “Maak op tijd een afspraak, dat maakt het voor ons makkelijker plannen en dan heeft u de auto weer zo snel mogelijk terug om uw reis te hervatten.”
Garage Jong V.O.F. Andijk vindt u aan de Handelsweg 29 , 1619BJ, Andijk. Ook te bereiken via Info@garagejong.nl of bel 0228-59 22 22

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen