woensdag 24 juli 2024
spot_img

Restaurant Tydloos serveert de ‘Lente’ op jouw bord!

Een uitgebreide lunch, smaakvolle ‘Eindeloze’ gerechtjes, maar ook de uitmuntende gastvrijheid en de sfeervolle inrichting van zowel het restaurant als de terrastuin maken het prettig om bij restaurant Tydloos ‘Eindeloos te genieten’! Op de nieuwe menukaart staan gerechtjes die bij de lente horen en wordt er gewerkt met verse seizoensgebonden producten.

Genieten van een sfeervol en wisselend diner voor twee of gezellig met de gehele familie of de hele voetbalclub? Binnen in het restaurant of liever in de ruime maar knusse terrastuin? Bij Tydloos kun je genieten van een menu voor een vast bedrag! Elke drie maanden wordt het menu vernieuwd, waarbij de gerechtjes goed aansluiten bij het seizoen. Wil je zeker zijn van een tafel? Dan is het aan te raden om te reserveren via www.tydloos.nl

Koken met passie
De kaart bestaat uit diverse smakelijke gerechtjes die met veel zorg en liefde zijn bereid. “Wij werken met verse producten. Dat zie je, maar proef je vooral terug in de gerechtjes. Wij koken met passie, aldus Chef-kok Marco Nierop. Speciale wensen kunnen vooraf in de reservering kenbaar gemaakt worden, zodat de keukenbrigade hier rekening mee kan houden. Zo is er naast de verschillende vis- en vlees gerechten een ruim aanbod aan smakelijke vegetarische gerechten. Aan de kinderen is uiteraard ook gedacht, zij kunnen namelijk genieten van een eigen kinderkaart. Als de kinderen een gerechtje durven te bestellen van de grote mensen kaart dan juichen de koks dit uiteraard alleen maar toe! Smaken ontdekken is de wereld verkennen”

Voordat de drukte begint geniet het personeel nog even samen met eigenaar Michiel van een frisse versnapering in de zonovergoten en vergrote terrastuin van het restaurant.

Asperges zijn Hot
Chef-kok en leermeester Marco Nierop staat in de keuken met o.a. de leerling-koks Vito Duppen en Kaeye de Boer. “We maken alle gerechten zelf. Zo rollen en paneren we bijvoorbeeld de groentekroket, zo kunnen we kwaliteit leveren. Ook kunnen de asperges niet missen op onze vernieuwde lentekaart. Asperges worden lauwwarm gegeten, maar zijn “helemaal hot!” We gebruiken ze voor een heerlijke soep, maar probeer ook zeker eens de heerlijke lentetaart met asperges!”

Salades met iets bijzonders
Vooral in de lente wordt er graag salade gegeten. “Maar dat is iets anders dan een krop sla” lachen de koks. “Zo hebben wij een salade met onder andere palmhartjes, zongedroogde tomaatjes, artisjokken en balsamico dressing. Wij verrassen je graag, ook in de lente!”

Verrassende desserts
Als je hebt genoten van alle heerlijke gerechten kun je ook nog genieten van de verrassende desserts die op het menu staan. Denk bijvoorbeeld aan de Hot Fudge chocolade brownie met gesmolten caramel en een rabarber compote.

Lunch of ‘Eindeloos genieten’ in de lente
Achter het prachtige pand ligt onze ruime terrastuin. Genieten van heerlijk eten of een borrel tijdens de lange avonden, bij mooi weer een aanrader!

Op de hoogte blijven?
Restaurant Tydloos is te vinden aan de Westerstraat 116 te Enkhuizen, te bereiken via (0228) 31 52 25 of info@tydloos.nl. Volg onze website www.tydloos.nl en natuurlijk op Facebook en Instagram.

Vorig artikel
Volgend artikel

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen