zondag 23 juni 2024
spot_img

Revalideren hoeft niet saai te zijn

Bent u aan het revalideren of moet u gaan revalideren? Vaak zijn revalidatie trajecten lang en saai. Aan de lengte van revalidatie is vaak niks te veranderen, maar aan hoe het proces verloopt wel!

Door veel meer afwisseling en speelse elementen aan de revalidatie toe te voegen, wordt het revalideren niet alleen leuker maar ook efficiënter en effectiever!

Tijdens revalidatie worden een aantal oefeningen vaak eindeloos herhaald. Bijvoorbeeld: alweer 2 km op de loopband, of alweer legpress enz… Maar spiergroepen die bij de revalidatie versterkt moeten worden kunnen juist op verschillende manieren worden uitgedaagd. Dit maakt het uitvoeren van eenzelfde oefening of taak niet alleen leuker maar draagt ook enorm bij aan uw leerproces.

Krijgt u bijvoorbeeld binnenkort een nieuwe kruisband of gaat de schouder onder het mes? Of is er al iets gebeurd en bent u nog steeds niet goed ‘op de been’ of heeft u twijfels of het wel de goede kant op gaat? Kom dan eens langs en laat u vrijblijvend informeren en ervaar waarom revalidatie leuker en effectiever kan worden.

Kijk voor meer informatie op www.koopmanoefentherapie.nl of maak vrijblijvend een
afspraak: 06 25 11 69 16.

Afspraken worden vergoed vanuit de aanvullende beurs!

Koopman Oefentherapie
Gedeputeerde Laanweg 43 Andijk • www.koopmanoefentherapie.nl

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen