donderdag 13 juni 2024
spot_img

Rock ’n Roll XXL in de Schoof!

Op 9 februari wordt de Schoof in Wervershoof omgetoverd tot Rock ’n Roll tempel! De dansschoenen kunnen uit het vet en de haren kunnen in het vet! Op het podium hebben wij twee bands staan die al jaren lang vele zalen volledig ondersteboven kunnen spelen:
Ze speelden al op de zwarte cross, paaspop, vele live shows bij radiostations en nu hebben wij ze weten te strikken! De band Twenty Sicks komt samen met Slapback Johnny een werveldende rock ’n roll geven in de Schoof! Van meezingers uit de sixties tot recente klassiekers, Twenty Sicks pakt de nummers op, giet er hun eigen Rock ’n Roll saus overheen, en geeft ze aan het publiek terug op een wervelende wijze!
Slapback Johnny is een band die hard werkt en nog harder rock ’n rollt! 
Richie’s stevige beats, Rex’ vlammende gitaarlikken en de bonzende bas van Peter zorgen ervoor dat ieder publiek in beweging komt .Onlangs hebben de Johnny’s hun langverwachte volledige debuutalbum “Hit Me Up” uitgebracht. De ingrediënten zijn rock and roll, rockabilly, jump blues en hillbilly. Combineer dit met een dosis energie en liefde voor rock ‘n’ roll en je hebt het: Slapback Johnny!
Kaarten zijn verkrijgbaar voor slechts €5,- via www.deschoof.net. Wat dacht u van: Break Reünie, Oôs Joôs, Gimme Shelter, Supertrap, Little Montana, Kindertheater en nog veel meer!

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen