dinsdag 28 mei 2024
spot_img

Rogema: Uniek in de regio met een eigen app

Joost Negenman staat sinds 1995 met zijn bedrijf Rogema sterk voor de ondernemer. Sinds 2015 is zoon Gerjo Negenman het bedrijf ingestapt, aan de Zesstedenweg 188, en samen zijn ze met hun collega’s een ijzersterk team voor wat betreft kennis en vertrouwen in alles wat belangrijk is voor de ondernemer. Denk hierbij aan complete ontzorging van de ondernemer (o.a. financiële-, salarisadministratie, startersbegeleiding en coaching). Dit gebeurt met gebruikmaking van de nieuwste technieken, waaronder een eigen app.

De Rogema / Snelstart app
Met een paar klikken uw bankzaken en boekhouding inzien of nog even een factuur verzenden? Dat kan met de Snelstart app. De app van Rogema is bedoeld voor de vaste gegevens. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de inbreng van belangrijke documenten en accordering in een beveiligde omgeving, die op deze manier makkelijk te bereiken is. De app kan hiernaast ook gebruikt worden als informatiekanaal voor alle belangrijke wijzigingen die plaatsvinden in de wetgeving. “Als er een document klaar staat krijgt de klant een mail dat deze in de app te bekijken is. Maar verder dan dit gaat het niet, dus wat voor document het is kan pas in de app bekeken worden”, legt Gerjo uit. Dit heeft mede te maken met het feit dat het mailverkeer vandaag de dag niet meer 100% beveiligd is. “De app is dat wel. Iedereen heeft zijn eigen veilige omgeving waar alles in gebeurd qua boekhouding en administratie. Je kunt hierin zelf dingen regelen en/of inzicht in je administratie houden als je deze aan ons hebt overgedragen”, vertelt Gerjo. De app is overigens beschikbaar voor Android en Apple. De eigen inlog op de website blijft ook gewoon bestaan. Dus voor wie niet handig is met een app of hier geen zin in heeft, is het officeportaal login ook nog gewoon beschikbaar op rogema.com.

Eigen inlog portaalvia app of de website
Rogema is een gecertificeerd NOAB kantoor en werkt met de software van Snelstart: een softwarepakket met veel mogelijkheden die ook goed betaalbaar is. Ook is deze eenvoudig in gebruik om zelf alles te regelen, maar toch kiezen veel klanten ervoor om de administratie/boekhouding en alles hier omheen uit handen te geven. “Een ZZP’er in de bouw is heel goed met zijn handen en bijvoorbeeld te druk om alle facturen te versturen. Zolang er aan ons doorgegeven wordt wat ze gedaan hebben en voor wie, zorgen wij ervoor dat de juiste facturen naar de juiste mensen verstuurd worden”, leggen Joost en Gerjo uit. “En met je eigen portaal via de app of op de website kun je zelf ook alle inzicht blijven behouden“.

Rogema werkt met de nieuwste technieken, waaronder een eigen app.

Coaching en sparring
Rogema staat sterk voor de ondernemer. Coaching en sparring zijn hierbij erg belangrijk. “Waar sta je met je bedrijf, waar wil je naar toe en hoe wil je jezelf profileren zijn allemaal belangrijke zaken”, vertelt Joost. De totale begeleiding kan aan Rogema overgedragen worden. Van de standaard boekhouding tot contact met de banken, investeren en inzichten in de jaarrekeningen“. Er zijn zoveel wegen te bewandelen, maar welke is de juiste? Dit stukje coaching en sparring kan aan ons overgelaten worden. En ook het meedenken met eventuele problemen c.q. het oplossen en/of begeleiden hiervan”.

Continu op de hoogte van het laatste nieuws
Joost, Gerjo en het team van Rogema blijven continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Zo zijn Joost en Gerjo onlangs naar een cursus geweest over huwelijkse voorwaarden. “Zo gauw er regels gaan veranderen, zijn wij hiervan op de hoogte. En we kennen al onze klanten. Voor een ieder waarvan wij denken of weten dat bepaalde nieuwe informatie, regels en/of voorwaarden nuttig zijn, worden door ons op de hoogte gebracht”. Een aantal jaar geleden kwam Mitsubishi bijvoorbeeld met één van de eerste auto’s die gedeeltelijk elektrisch waren, die ook een aanhanger konden trekken en die destijds goed gesubsidieerd werden. “Veel van onze klanten rijden nog steeds voor niks in een Mitsubishi”, geeft Joost met een knipoog als voorbeeld aan. “De onkosten voor een ondernemer of organisatie zijn al hoog genoeg, dus als je op financieel gebied iets kunt winnen moet je dat zeker doen”!

Voor meer informatie over alles wat Rogema voor u kan betekenen kijkt u op:
rogema.com of neem contact op met (0228) 52 16 92.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen