maandag 15 juli 2024
spot_img

Ron Karreman maakt schade aan de auto

Ron Karreman Autoschade uit Andijk maakt inderdaad schade. Dat is tweeledig. Hij maakt de schade die aan uw auto is ontstaan, zodat er na de reparatie niets meer van te zien is. “Maar een ongeluk zit in een klein hoekje, zegt Ron zelf. “Ook ik heb wel eens een schade gehad. Het kan iedereen gebeuren!”

Iedereen komt een keer aan de beurt. Een paaltje over het hoofd gezien, een (kleine) aanrijding. Soms eigen schuld, soms die van iemand anders. Maar altijd jammer als de auto er niet meer uitziet zoals voorheen. “Als u wilt regel ik alles voor u. Of u de schade nu zelf moet vergoeden of dat het via de verzekering geregeld gaat worden. Van het inschakelen van een expert, het maken van een schaderapport, het uitdeuken of vervangen van onderdelen en spuiten. Van mij krijgt u uw auto weer mooi en veilig terug.”

Voldoening uit retourneren
“De auto’s die hier gebracht worden zijn regelmatig in een belabberde toestand. De eigenaar is vaak emotioneel. Nog geschrokken van het incident en dan die blik op de auto die er echt beter uitgezien heeft,” vertelt Ron. “Na het demonteren en repareren van de auto kan ik hem weer monteren zoals hij voor de schade was. Ook het schoonmaken hoort er voor mij bij. Het mooiste deel is dan het retourneren van de auto aan de eigenaar. Dat geeft voldoening, de emoties van iemand die zijn auto na het maken van schade weer als nieuw terug ziet.”

Alles in eigen hand
Ron doet alles zelf, hij heeft een eenmansbedrijf. “Dat heeft als voordeel dat ik zeker weet dat het goed gebeurt, want ik regel alles van begin tot eind. Het heeft ook als voordeel dat ik daarom zelf kan bepalen met welke materialen ik werk. Ik wil mijn kwaliteit hoog houden. Daarom werk ik met o.a. lakken van goede kwaliteit. Zodat ik een goede garantie kan geven dat de lak ook mooi op glans blijft. Door middel van goede feedback van o.a. mijn leveranciers, kunnen we deze kwaliteit waarborgen.”

Bepaal zelf wie herstelt
Veel verzekeraars willen dat u uw auto laat repareren bij een schadeherstelbedrijf waar zij (prijs)afspraken mee hebben gemaakt. Dat noemen we schadesturing. Daarmee komen de eisen en wensen van die bedrijven en de verzekeraars voorop te staan. “Terwijl ik vind dat de wensen van de klant voorrang verdienen.” Autoverzekeringen kunnen behoorlijk van elkaar verschillen. Aan te raden is in elk geval een autoverzekering af te sluiten met een vrije reparateurkeuzes, zodat je bij schade zelf kunt bepalen wie de schade herstelt.

Jij bepaalt
“Je schade eerlijk en vakkundig laten herstellen kan bij een onafhankelijke reparateur met het JIJBEPAALT logo. Mijn bedrijf heeft dat logo! Daarmee geef ik aan onafhankelijk te zijn van verzekeraars en de wensen van de klant voorop te zetten. Daarom vind ik JIJBEPAALT een goede keuze. Wij werken met originele onderdelen en vervangen indien nodig (in plaats van repareren van bijvoorbeeld een koplamp). Het lijken misschien kleine zaken, maar ze zijn erg belangrijk.” Kijk op www.jijbepaalt.nl voor actuele informatie en aandachtspunten op het gebied van autoschadeherstel.

“Maar u kunt natuurlijk ook terecht voor het spuiten van motoren of een radiator of zelfs een keuken. Er is heel veel mogelijk, als u het net iets mooier wilt dan zelf schilderen. Kom vrijblijvend langs voor persoonlijk advies of informatie.”

Handelsweg 7 Andijk. Tel. 06. 2183 2262
www.ronkarrenmanautoschade.nl

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen