dinsdag 28 mei 2024
spot_img

Rond het Poldermuseum 25 mei

Misschien is het u al opgevallen dat naast het Dijkmagazijn bij het Poldermuseum een flinke aanbouw is geplaatst. Onze supervrijwilliger Piet Tensen heeft met heel wat mede vrijwilligers dit in korte tijd kunnen realiseren. In deze aanbouw kunnen weer heel wat machines geplaatst worden. Deze zaterdag 25 mei zullen ook verschillenden machines draaiend en werkend te bewonderen zijn.

Zoals u vorige week al in de Andijker hebt kunnen lezen is er in het museum een speciale tentoonstelling van het IVN. Er is veel te bewonderen uit de natuur, voor jong en oud. Ook zijn er prachtige fotopanelen te bezichtigen.

Naast het museum is nog een flinke tuin, met boomgaard. Hiervoor is een nieuwe functie gevonden.
Tineke Degeling-Smitskamp gaat een gedeelte van de tuin gebruiken om samen met anderen er groente te gaan verbouwen. Uiteraard aansluitend bij de functie van het museum: op de ouderwetse manier. Zonder grote machines of chemicaliën, met aandacht voor de kwaliteit van de voeding en het plezier van het tuinieren.

Als dit u aanspreekt en zin of ideeën hebt: Tineke is met de Andijker Kunst- en Tuinroute de hele dag aanwezig in de boomgaard bij het museum voor vragen, opmerkingen, ideeën en tips en aanmeldingen.

Er is deze dag dus volop actie in en rond het Poldermuseum. U bent, van jong tot oud, van harte welkom dit allemaal te bewonderen! Het is de moeite waard! We hopen op goed weer!

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen