woensdag 24 juli 2024
spot_img

Rondje met Pit: wandel of fiets je mee?

Trek op zaterdag 5 juni je wandelschoenen aan of pomp de banden op van je fiets want dan is het tijd voor een Rondje met Pit!
In heel Nederland zijn de trofeewinnaars van Kern met Pit 2020 aan de slag gegaan om een geweldig leuke route uit te stippelen waarin je al die bijzondere initiatieven zélf kunt bekijken. Het belooft een inspirerende dag te worden voor en door enthousiaste burgers met pit!

Hoe werkt het?
In elke provincie kun je terecht voor een mooie fiets- of wandelroute langs de trofeewinnaars uit 2020 van Kern met Pit en andere initiatieven. In Noord-Holland breng je een bezoek aan trofeewinnaar Kick Mee Cultuurplein in Venhuizen. Via een prachtige fietsroute mét gids ontdek je de dorpen Venhuizen, Schellinkhout, Wijdenes en Oosterleek. Bij het startpunt in Venhuizen krijg je een goodiebag mee met lekkere koekjes en drinken. Op verschillende plekken in de route stap je af en vertelt de gids je mooie verhalen over de omgeving. Op het Cultuurplein in Venhuizen is er ook voor de kids van alles te doen, zoals levend Stratego en knutselen voor Vaderdag!

Op www.kernmetpit.nl/rondjemepit vind je meer informatie over de Rondjes met Pit en kun je je inschrijven op een provincie en een tijdstip (en je +1 ook!). Deze inschrijving is belangrijk om de rondjes coronaproof te houden. Uiterlijk donderdag 2 juni ontvang je de precieze route en meer informatie in je mail.

Ga snel naar www.kernmetpit.nl en schrijf je in. We zien je dan!

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen