zondag 26 mei 2024
spot_img

Rosé proeverij van Mitra Bouman en 1619

Mitra Bouman organiseert een fantastische rosé proeverij in samenwerking met Restaurant 1619. Deze proeverij gaat plaatsvinden op 17 mei bij 1619 in de haven van Andijk. Een fantastische plek om te eten en te proeven. Deze avond gaat u minimaal 8 verschillende rosé’s proeven en 4 bijpassende hapjes. Het thema is “De wereld door een rosé bril”. De avond start om 19:00 uur (inloop vanaf 18:45 uur) en eindigt rond de klok van 21:00 uur. Mocht u daarna nog een drankje willen doen is dat natuurlijk mogelijk.

Het enige wat zij deze avond niet in de hand hebben is de zon. Schijnt deze dan wordt het een magische avond. Schijnt deze niet, dan wordt het een top avond.
Deze avond kost u slechts 29,95 euro per persoon. En er zijn 36 tickets beschikbaar en vol=vol.

De wereld door een rosé bril.

Opgeven kan via het volgende mailadres: hoogkarspel@mitra.nl, via facebook:
//www.facebook.com/MitraBouman/ of ga langs bij hen in de winkel. Via 1619 kunt u zich niet opgeven.

Mitra Bouman is ondertussen 2 jaar gevestigd in Hoogkarspel in winkelcentrum Reigerspassage. Een winkelcentrum wat dichterbij is dan u denkt, met veel parkeerruimte (denk wel even aan de blauwe kaart) en een diversiteit aan winkels.

Mitra Bouman wordt gerund door Okko Bouman. Okko woont sinds 3 jaar in Andijk en heeft het hier erg naar zijn zin. In zijn winkel komen al regelmatig mensen uit ons prachtige dorp, maar het mogen er altijd meer zijn. Het voordeel voor Andijkers is dat Okko hier bezorgt vanaf 15,00 euro. Hij gaat tenslotte iedere dag terug naar huis.

In zijn winkel organiseert hij regelmatig proeverijen. Zo heeft hij divese wijn-, een port-, een bier- en ook whiskyproeverijen georganiseerd. Op zaterdag heeft hij ook vaak een proeverij in zijn winkel die door een leverancier wordt gedaan. Binnenkort bijvoorbeeld een Italiaanse Likeuren middag, een mooie rum en de zaterdag voor vaderdag een Gin uit Zwaag. En daarnaast staan er altijd diverse soorten flessen open om te proeven. Kortom een leuke en gezellige winkel waar altijd iets te doen is.

Op zoek naar een leuk, uniek of lekker cadeau ook draait Mitra Bouman zijn hand niet voor om. Zij hebben een grote cadeau hoek met veel mogelijkheden. Uiteraard kunt u het pakket ook naar eigen inzicht laten samenstellen. Ideaal voor een bezoek aan vrienden, verjaardagen, sinterklaas of kerst. Veel bedrijven uit de regio maken hier al gebruik van, zeker tijdens de diverse feestdagen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uw kerstpakket.

Als klap op de vuurpijl komt er eind april een blond bier met de naam “Slokko van Okko”. Op de hoogte blijven van alles wat er bij  Mitra Bouman plaats vindt? Volg de winkel via https://www.facebook.com/MitraBouman/

Restaurant 1619 heeft een korte introductie nodig. Zij zijn inmiddels al een langere tijd geopend en gevestigd in de haven van Andijk. Goed en betaalbaar eten op deze unieke locatie met terras aan het Ijsselmeer. Ook een geschikte plek voor een besloten lunch of diner.

Lennart en Okko nodigen u van harte uit met om met hen mee te gaan op een reis over de wereld met een rosé bril.

- Advertisment -spot_img

Meest gelezen laatste 7 dagen