maandag 15 juli 2024
spot_img

Ruim 600 kavels wachten op koper

Aanstaande zaterdag 3 november om 20.00 uur is het zover! In het altijd gezellige Dorpshuis Centrum aan de Sportlaan wordt de gemeenschapsveiling weer gehouden.
Na een succesvolle 2016 editie met een topopbrengst wederom op de zaterdag.
Veel vrijwilligers, het bestuur en leden van aangesloten verenigingen hebben veel werk verzet en mede door hen, de inwoners van Andijk en vele bedrijven hebben we ook dit keer een fantastisch aanbod van goederen en uitjes om te veilen.

Prachtige catalogus
Dit is allemaal terug te vinden in de veilingcatalogus welke afgelopen weekend huis aan huis is bezorgd. Ook staat er een link naar de catalogus op onze Facebookpagina en op de website van het Dorpshuis Centrum en Sporting Andijk. Het is een veiling voor jong en oud en voor het hele gezin. We starten dan ook met 38 kavels voor de jongsten onder ons en daarna volgen nog ruim 600 kavels. Tegen half 1 hopen wij dan dat we weer een fantastisch bedrag hebben bereikt wat uiteraard verdeeld wordt over de vele verenigingen, comités en stichtingen welke Andijk rijk is.
Onze spreekstalmeesters zijn dit keer Richard de Beer (bekend van vele veilingen in onze omgeving) die wordt bijgestaan door Rolf Keur die in 2016 zijn eerste veiling als afslager goed heeft doorstaan.

Veel diversiteit in aanbod
Onder de te veilen goederen bevinden zich fantastische kavels. Van een heerlijke taart, worst, kaas of oliebol tot een verrassingsmand, van een vaartocht met een schuit in de omgeving tot een rondleiding in het Rijksmuseum. Van voetballen in een gelegenheidselftal tot een geheel verzorgde voetbalreis naar Engeland voor de voetbalwedstrijd Newcastle–Fulham!

Verenigingsleven in Andijk
Het zou heel mooi zijn wanneer we de recordopbrengst van 2016 weer kunnen evenaren en misschien zelfs overtreffen. Hiermee kunnen we het verenigingsleven van Andijk weer van een financiële impuls voorzien, wat het welzijn in ons dorp Andijk weer ten goede komt.

Kom daarom a.s. zaterdagavond naar Dorpshuis Centrum, we heten u allen van harte welkom. Om 19.30 uur gaat de zaal open en wordt u ontvangen onder het genot van een gratis kop koffie of thee.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen