maandag 27 mei 2024
spot_img

Samen eten bij Breek de Week

Breek de Week is al bijna een begrip op Andijk. Wij hebben een jaar of tien terug Breek de Week opgericht, een avond voor mensen die normaal gesproken, meestal alleen zitten te eten.
We zijn er voor jong en oud en allen die er tussenin zitten. Vanaf half zes bent u op de desbetreffende avond van harte welkom, om aan te schuiven bij ons drie gangen diner dat door vrijwilligers in elkaar gedraaid wordt.
Wij hebben ontdekt dat dit een niet overbodige mogelijkheid is, om elkaar te ontmoeten en een gezellige tijd met elkaar door te brengen. En dit allemaal onder het genot van een maaltijd. Wij doen niet aan uitsluiten! Iedereen die aan de enige regel voldoet, zoals in de eerste regels al is uitgelegd, mag bij ons aanschuiven. En het is alle keren een groot succes. De deelnemers/sters gaan altijd met een volle “buk” naar huis, nadat er eerst nog is afgesloten met een kopje koffie of thee.
We halen de mensen die geen vervoer hebben, om wat voor reden dan ook, nog op en brengen ze later dan ook weer thuis. Dit allemaal door een groep enthousiaste vrijwilligers.
De frequentie is vanaf september tot en met mei, om de maand. September en november hebben we nu al achter de rug. In het nieuwe jaar beginnen we weer op donderdag 25 januari, in de Lichtboei aan de Hoekweg. Daarna komen we nog op 28 maart en 23 mei bij elkaar. Houd voor de opgavedatums ‘de Andijker’ in de gaten, maar het staat ook in uw kerkblad. 

Wij, de meiden van Breek de Week, wensen iedereen gezegende feestdagen en een allemachtig, prachtig nieuwjaar!

Annet, Bettie, Clementine,
Jacqueline, Joke en Gerda.

En graag tot een volgende maaltijd van Breek de Week!

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen