zaterdag 20 juli 2024
spot_img

Samenwerking jachthavens

Tijdens de METS Tradeshow afgelopen week in Amsterdam hebben Herkingen Marina en Jachthaven Andijk hun samenwerking voor het nieuwe watersportseizoen aangekondigd.

Zoet & Zout
Twee jachthavens in verschillende vaargebieden maar met een vergelijkbaar hoogwaardig voorzieningenniveau. Met haventeams die hun uiterste beste doen om het hun gasten naar de zin te maken, hebben de handen in één geslagen om te gaan samenwerken om nog meer waarde te kunnen bieden richting hun gasten voor het watersportseizoen 2018.

Jachthaven Andijk en Herkingen Marina (gelegen in de Delta -Grevelingenmeer-) hebben beide hele actieve ligplaatshouders die veelvuldig met hun boot op pad gaan. Hoe leuk is het dan om tijdelijk een ligplaats in een andere thuishaven aan te kunnen bieden in een ander vaargebied. In een jachthaven waar zij zich zeker thuis zullen voelen.
Tot maximaal één maand kan er door de ligplaatshouders uit beider jachthavens een gratis ligplaats gereserveerd worden. Herkingen Marina is onderdeel van het Seven Sister’s samenwerkingsverband en Jachthaven Andijk van de IJsselmeerhavens. Dit biedt fraaie mogelijkheden om 2 fraaie watersportgebieden te ontdekken.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen