dinsdag 21 mei 2024
spot_img

Schaatsen met plezier!

Schaatstrainingsgroep geeft clinics op 30 september 2017 van 14.00 tot 16.00 uur op ijsbaan de Westfries. Je kunt onze trainingen dan ervaren. We hebben aandacht voor techniek, conditie, jeugd, langebaan, marathon en toerschaatsen. Is het iets voor jou? Je bent welkom! De entree is zaterdag 30 september maar € 1,-. Deelname aan de clinic is gratis.

Schaatstrainingsgroep (STG) Solid Aqua start 2 oktober 2017 weer met de trainingen op het ijs van kunstijsbaan De Westfries in Hoorn. Jeugdleden die al een beetje kunnen schaatsen (bijv. geleerd bij het jeugdschaatsen via de ijsclub), zijn welkom bij STG Solid Aqua om met plezier beter te leren schaatsen. Je kunt vanaf 2 oktober 2017 op het ijs trainen op maandag- en woensdagavond van 18.00 tot 19.15 uur.

Als de ijsbaan dicht gaat in maart, kun je meedoen met de training (schaatsen gerelateerde oefeningen) op de landijsbaan in Hoogkarspel en de fietstraining op vrijdagavond startend vanaf De Sluis in Hoogkarspel.

We hebben trainingen voor de leeftijdscategorie van 8 tot 88, voor wedstrijdrijders en recreanten. Zie voor meer informatie www.solidaqua.nl of mail saledenadm@gmail.com. We hebben ook een Facebook pagina: STG Solid Aqua.

Je mag je aanmelden voor een gratis proeftraining bij saledenadm@gmail.com. Je hoort dan wanneer dit mogelijk is. Je mag je individueel aanmelden of met een groepje.

Schaatsen met plezier! = Schaatsen bij schaatstrainingsgroep Solid Aqua.
Andere activiteiten van de zeer actieve vereniging Solid Aqua:
Duintraining – Streekbostraining – ATB weekend Ardenne – eigen selectie: Team Solid Aqua – jeugdkamp

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen