dinsdag 21 mei 2024
spot_img

Schaatsen met veiling Sarto? Naar het WK of naar de Westfries?

Zaterdag 10 maart, het is kort dag na de veiling, kunt u uw koopje al inwisselen! En wat voor koopjes. Samen met kopers van de veilingen van Onderdijk, Zwaagdijk-Oost en Wervershoof naar het WK schaatsen op de Coolste IJsbaan van Nederland en dan kijken hoe een aantal van de toppers van de Olympische Spelen op de ijsbaan in het Olympisch Stadion strijden om nieuwe gouden plakken, nu van het WK allround. De heren schaatsen zaterdag de 500 en 5000 meter, de dames 1500 en 5000 meter. Een unieke beleving in een uniek stadion.
Het alternatief ook op deze zaterdag: een schaatsclinic op de Westfries met de bronzen medaillewinnares van de Olympische spelen Irene Schouten en de winnaar van diverse marathons op natuurijs van de afgelopen week, haar broer Simon. Een unieke mogelijkheid om de fijne kneepjes van de schaatskunst te leren! Wanneer krijgt u weer die kans?

Kom vrijdagavond naar Sarto en biedt mee! Het is elk jaar weer een super gezellige avond. Als u één keer over de streep bent, staat de datum voortaan vast in uw agenda, de 2e vrijdag van maart!
Lukt u dat niet? U kunt ook een koopopdracht afgeven bij Jos Kuin, 591408 of Dorèth Ruiter 597304 of via veilingsarto@gmail.com Op de website, parochieveilingsarto.nl, kunt u de catalogus bekijken met heel veel leuke en interessante koopjes. Ook maakt u kans op een mooie fiets, beschikbaar gesteld door André van Duin. Het enige dat u daarvoor ‘moet’ doen, is het lot uit de catalogus invullen, vóór 10 uur ’s avonds inleveren in Sarto en tijdens de trekking ná het 500ste koopje in de zaal aanwezig zijn. De ‘echte’ veiling begint om 19.45 uur, maar daarvoor staat de zaal op zijn kop voor de kinderveiling, een feest om mee te maken. De kinderen mogen daarna naar hun eigen ruimte, waar ze tot de pauze om 21.45 uur vermaakt worden. Van harte welkom allemaal! Laten we er samen weer een groot succes van maken voor alle organisaties die een bijdrage ontvangen. Tot vrijdagavond!

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen