maandag 22 april 2024
spot_img

Schadeherstel of iets in een nieuwe kleur, stap bij Ron Karreman door de deur

Hij doet al vele jaren hetzelfde werk. Nog steeds met hetzelfde plezier!” Auto’s met schade weer zo oplappen dat ze als nieuw terug geven en kunnen worden aan de eigenaar. “Het geeft me voldoening en plezier.”

Ron Karreman vertelt: “Ik spreek de laatste jaren veel mensen die geen vrije keuze meer blijken hebben, waar en door wie ze hun autoschade laten repareren. Dit komt door de zogenaamde gestuurde polissen, die meestal net iets goedkoper zijn en daardoor dus aantrekkelijk lijken. Echter, zie ik vooral de keerzijde: de teleurgestelde gezichten als ik de reparatie niet mag uitvoeren van de verzekeraar.”

Bepaal zelf wie herstelt
Veel verzekeraars willen dat u uw auto laat repareren bij een schadeherstelbedrijf waar zij (prijs)afspraken mee hebben gemaakt. Dat noemen we schadesturing of een gestuurde polis. Daarmee komen de eisen en wensen van die (schadeherstel)bedrijven en de verzekeraar voorop te staan. Ron: “Terwijl ik vind dat de wensen van de klant voorrang verdienen.” Autoverzekeringen kunnen behoorlijk van elkaar verschillen. Aan te raden is in elk geval een autoverzekering af te sluiten met een vrije reparateurkeuzes, zodat je bij schade zelf kunt bepalen wie de schade herstelt.”

Weer als nieuw
Ron Karreman Autoschade repareert schade aan uw auto. “Een ongeluk zit in een klein hoekje. Het kan iedereen gebeuren. Iedereen komt een keer aan de beurt. Een paaltje over het hoofd gezien, een (kleine) aanrijding. Altijd jammer als de auto er niet meer uitziet zoals voorheen.” Hij maakt de schade die aan uw auto is ontstaan, zodat er na de reparatie niets meer van te zien is.

Alles in eigen hand
Ron doet alles zelf, hij heeft een eenmansbedrijf. “Dat heeft als voordeel dat ik zeker weet dat het goed gebeurt, want ik regel alles van begin tot eind. Het heeft ook als voordeel dat ik daarom zelf kan bepalen met welke materialen ik werk. Ik wil mijn kwaliteit hoog houden. Daarom werk ik met o.a. lakken van goede kwaliteit. Zodat ik een goede garantie kan geven dat de lak ook mooi op glans blijft. Door middel van goede feedback van o.a. mijn leveranciers, kunnen we deze kwaliteit waarborgen. Het mooiste deel van mijn werk is wellicht nog wel het retourneren van de auto aan de eigenaar. Dat geeft voldoening, de emoties van iemand die zijn auto na het maken van schade weer als nieuw terug ziet.”

Andere spuitklussen
Natuurlijk kunt u bij Ron Karreman ook terecht voor het spuiten van motoren of een radiator of zelfs een hele keuken. Momenteel is hij bezig met een serie heftrucks nalopen en opknappen voor een collega-ondernemer. “Dat zijn leuke zaken ter afwisseling. Er is heel veel mogelijk, als u net mooier wilt dan zelf schilderen. Kom vrijblijvend langs voor persoonlijk advies of informatie.”

Contactgegevens
Ron Karreman autoschade, Handelsweg 7, 1619 BJ Andijk. Telefoonnummer 06- 218 322 62 of e-mail info@ronkarremanautoschade.nl.

Openingstijden maandag t/m vrijdag: 8:00 tot 17:45 uur. Zaterdag en zondag gesloten.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen