dinsdag 25 juni 2024
spot_img

Scheidingsspreekuren

Vanaf 5 november houdt het wijkteam scheidingsspreekuren. Inwoners kunnen bij dit inloopspreekuur terecht met vragen over bijvoorbeeld de opvoeding of hoe verder te gaan na een scheiding. Ook geeft het wijkteam informatie en advies bij financiële en/of juridische vragen. Het spreekuur is gratis en zonder afspraak.

Waar en wanneer
Bloesem Wognum: dinsdagochtend (in de oneven weken) van 8.30 tot 10.00 uur.
Sint Maartenshof Medemblik: dinsdagochtend (in de even weken) van 8.30 tot 10.00 uur.

Advies en ondersteuning
Wanneer je overweegt om uit elkaar te gaan, dan komt er veel op je af. Het scheidingsspreekuur is bedoeld voor mannen en vrouwen uit de gemeente Medemblik die erover denken om te gaan scheiden, al besloten hebben om te gaan scheiden of meer informatie hierover wensen. Maar ook als je al uit elkaar bent en de omgangsregeling bijvoorbeeld niet goed loopt. Het scheidingsspreekuur is er voor alle vormen van samenleving (gehuwd, samenwonend etc.).
De wijkteams van de gemeente Medemblik bieden informatie, advies, en (emotionele) ondersteuning bij echtscheiding en/of relatieproblemen. Het scheidingsspreekuur vindt wekelijks plaats. Je kunt hier gratis en zonder afspraak terecht met al je vragen over echtscheiding of relatieproblemen.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen