woensdag 19 juni 2024
spot_img

Scheidsrechter van de week

Afgelopen week was het zoals elk jaar “week van de scheidsrechter”. Tijdens deze week willen de clubs en verenigingen van Nederland  de scheidsrechters bedanken voor hun waardevolle inzet, want zonder scheids geen wedstrijd.

Ook de winkels van Winkelend Wervershoof hebben dit initiatief omarmd, en geven alle clubs en verenigingen uit Wervershoof, Andijk en Onderdijk de mogelijkheid om hun favoriete scheidsrechter te nomineren als scheidsrechter van de week via de website van Winkelend Wervershoof.
De afgelopen weken hebben clubleden hun scheidsrechter genomineerd en uit alle inzendingen is vrijdag 9 oktober jl. Pè Buis van volleybalvereniging VVW uit Wervershoof als winnaar uit de bus gekomen. Pè Buis is al meer dan 40 jaar scheidsrechter en de enige scheidsrechter van de vereniging die op het promotieniveau mag en kan fluiten. Juist vanwege zijn grote verdiensten en zijn professionaliteit vonden de leden van volleybal vereniging VVW dat Pè Buis deze prijs zeer verdiende. Pè, gefeliciteerd met je prijs en nog heel veel succes de aankomende jaren!

Vorig artikel
Volgend artikel

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen