dinsdag 21 mei 2024
spot_img

Schilderwerk en meubels: A.S.A. en M.WOODS bundelen krachten

Aan de Handelsweg 29c zit sinds 3 jaar A.S.A.: Allround Service Andijk. Dit is een speciaalzaak voor het onderhoud van uw huis. Eigenaar Marcel steekt zelf de handen uit de mouwen om huizen het beste onderhoud te geven. Tegenwoordig combineert hij het schilderwerk met het op maat maken van meubels. Vrijwel alles is op deze manier mogelijk.

A.S.A.
Bij A.S.A. kunt u de beste kwaliteit spullen voor het onderhoud van uw huis kopen. Maar u kunt uw klussen ook uitbesteden aan Marcel zelf. Hij is een alleskunner en een Pietje Precies. Vraagt u hem om het houtwerk te verven dan zal hij dat met Sikkens verf met de hoogste segmentwaarde komen doen. Alleen dan weet hij de juiste kwaliteit te leveren. U mag natuurlijk wel de kleur zelf bepalen.
Als Marcel houtrot tegenkomt dan is zijn aanpak doortastend: hij zal het nodige hout vervangen. Hij restaureert dus waar nodig. Hij heeft er oog voor en gaat rottigheid niet uit de weg. Het hang- en sluitwerk verwijdert hij compleet, waardoor het hele object wordt geschilderd. Sterker nog: een deur wordt door hem niet aan vier kanten geschilderd, maar aan zes.

Duurzame garantie
Alvorens Marcel start met verven, zal hij alle delen grondig schoonmaken, dan schuren en plamuren, zodat de ondergrond degelijk is afgewerkt. Een basis die klaar is voor de verflaag, die uiteindelijk goed is voor een duurzame garantie van een jaar of 8.

Marcel wijst de bewoner er wel altijd op dat het noodzakelijk is om zelf de boel bij te houden. Zeker één keer per jaar het houtwerk schoonmaken is een must. Dit heeft te maken met het feit dat het hout door weer en wind wordt aangetast. Ook dit schoonmaakwerk kan Marcel verzorgen. Het beste perspectief voor een lange(re) levensduur van het houtwerk!

Meubel naar eigen ontwerp Marcel. Foto aangeleverd.

M.WOODS
Omdat Marcel een achtergrond als Meubelmaker heeft, is de werkplaats aan de Handelsweg hier deels op ingericht. Feitelijk zetelen A.S.A. en M.WOODS in één en dezelfde ruimte. Het stelt hem in staat om meubels op maat te maken. Hij maakt ontwerpen die hij geheel zelf vervaardigt en vervolgens in de werkplaats zet. Deze zijn te koop. Er staan bijvoorbeeld een aantal modellen tafels met diverse onderstellen. Ook heeft Marcel zich inmiddels toegelegd op het specifiek vervaardigen van buitentafels.

Ontwerpen en meedenken
Het is mogelijk om een eigen ontwerp met Marcel te bespreken. Heeft u een moeilijk nisje in huis waar een kast op maat alleen maar zou passen? Leg het Marcel voor. Of wellicht wilt u een bijzondere afwerking in de keuken, of een badkamermeubel – daag hem uit, hij denkt in oplossingen!
Voor alles geldt dat Marcel graag eerst bij u thuis komt kijken om de situatie in ogenschouw te nemen. Zelfs als het om een tafelontwerp gaat, want hij heeft mensen wel moeten wijzen op zoiets als de ruimte die nodig is, om een stoel naar achteren te schuiven. Het zijn details, maar daar is hij juist van.

Geeft u het schilderwerk liever uit handen aan een betrouwbare deskundige? Of zoekt u al heel lang naar iemand die een uniek meubel naar uw ontwerp kan vervaardigen?
Neem contact op met Marcel via 06-21 95 44 16 of per mail:
allroundserviceandijk@gmail.com.
Hij denkt graag met u mee.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen