woensdag 26 juni 2024
spot_img

Scholenvolleybaltoernooi

Vrijdagochtend 18 november 2016 was het zover…

In Sporthal de Klamp in Andijk was het een drukte van jewelste. Volleybalvereninging V.V.W. organiseerde een scholenvolleybaltoernooi. Ruim 130 kinderen uit groep 7 en 8 van de Idenburgschool, De Piramide, De Bangert en de Dr. A. Kuyperschool gingen de strijd met elkaar aan. Niet alleen met elkaar maar ook door elkaar, geen school tegen school, maar alle kinderen gemixt in mixteams!

Het ging er direct fanatiek aan toe, alle kinderen hadden goed geoefend tijdens de gymlessen en dat bleek ook wel tijdens de wedstrijden. Met teamnamen als de Aristokatten, Angry Birds, De Snorkels, Up en Ice Age, was het een vrolijke boel.

In poules van 4 teams werd er 3x een wedstrijd gespeeld. Daarna speelden de nummers 3 en 4 en de nummers 1 en 2 ieder hun eigen finalewedstrijd. Na afloop kregen de kinderen een oorkonde en vaantje op school uitgereikt. Het was een sportieve en gezellige ochtend met veel enthousiaste volleybal spelende leerlingen.

Vind je volleybal leuk om te doen en wil je vaker spelen? Kom dan een keertje gratis meetrainen! Elke woensdagavond traint de jeugd van 18.30 tot 19.30 uur in de Dars in Wervershoof!

Vorig artikel
Volgend artikel

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen