Kampioen! Foto aangeleverd

Woensdag 12 oktober 2022, de zon schijnt de temperatuur is aangenaam. Tijd voor een sportieve en gezellige middag bij Sporting Andijk Handbal!

De kinderen vanaf groep 3 van alle basisscholen in Andijk zijn uitgenodigd om met het allereerste schoolhandbaltoernooi van Sporting Andijk mee te doen, en daar is flink gehoor aangegeven! Alle scholen zijn aanwezig, de schooltenues zijn weer uit de kast gehaald en het lege complex veranderd in een kleurig festijn!

Waar de jongste kinderen van groep 3 en 4 door middel van spelletjes en een partijtje kennismaken met onze leuke sport spelen de groepen 5/6 en 7/8 al een echt toernooi! Dat er door vele al getraind is op school of tijdens de open training is wel duidelijk! Allemaal gaan ze voor het veroveren van de bal! En dan natuurlijk op naar het doel.

Langs de kant worden de kinderen aangemoedigd en bewonderd door ouders, leerkrachten, famiuyperschool klie en verdere fans. Super leuk om te zien dat alle kinderen tijdens hun eerste keer handbal al zoveel enthousiasme en sportiviteit laten zien!

Het is de Kuyperschool die er met de dubbel vandoor gaat, zowel groep 5/6 als groep 7/8 wisten de meeste wedstrijden te winnen. Maar uiteraard is er voor iedereen een leuke prijs!

Ben jij ook zo enthousiast geworden? Meetrainen voor meer ervaring en het ontdekken van de sport kan altijd! Na de vakantie trainen we binnen in sporthal De Klamp. De tijden vind je op de www.sportingandijk.nl.

Voor meer informatie kun je mailen naar handbal@andijk.nl.