maandag 22 juli 2024
spot_img

Schoolkorfbaltoernooi bij Sporting Andijk

Op 10 april was alweer het 3e schoolkorfbal toernooi bij het sportcomplex van Sporting Andijk . Naast het best wel frisse windje, begroette het zonnetje de ca. 100 kinderen van de groepen 5/6 van de Piramide, Kuyper- en Idenburgschool. Alle 12 teams en hun coach kregen een programmaboekje en een kleedkamer aangewezen. Na een welkomstwoordje door de jeugdcommissie en een startsein van de omroeper konden de wedstrijden van start gaan.

Er werd fanatiek gekorfbald en een hoop gescoord. Bij sommige teams ging dat makkelijker dan bij andere teams maar dat mocht de lol niet drukken. Nadat de poulewedstrijden waren gespeeld en alle punten waren opgeteld speelden alle teams nog 1 laatste wedstrijd. Wat resulteerde in de volgende top 3:
1e: Kuyperschool 4
2e: Kuyperschool 5
3e: Kuyperschool 7

De teams namen hun welverdiende beker in ontvangst en mochten nog op een gezamelijke groepsfoto. Alle kinderen kregen een vaantje mee naar huis en een strippenkaart voor 3 gratis trainingen op de donderdagavond om 18.15 bij Sporting Andijk op de Kleingouw. (Mocht je deze brief gemist hebben en evengoed een keer mee willen trainen dan ben je van harte welkom….!)

Wij bedanken nogmaals alle kinderen, juffen, ouders en vrijwilligers voor het mogelijk maken van dit toernooi. Hopelijk tot volgend jaar.

Groetjes namens de Jeugdcommissie korfbal Sporting Andijk.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen