maandag 20 mei 2024
spot_img

Schoolkorfbaltoernooi

Na het succes van afgelopen jaar was het 11 april alweer zover en kondigde het 2e schoolkorfbal toernooi zich aan bij het sportcomplex van Sporting Andijk . Direct bij aanvang om 09.00 uur scheen het zonnetje al dus dat beloofde veel goeds voor deze ochtend.

Ca. 100 kinderen van de groepen 5/6 van de Piramide, Kuyper- en Idenburgschool kwamen enthousiast aangefietst en werden verwelkomd door de vrijwilligers. Alle 14 teams en hun coach kregen een programmaboekje en een kleedkamer aangewezen. Na de nodige voorbereiding en een welkomstwoordje door de jeugdcommissie konden de wedstrijden van start gaan.
Er werd fanatiek gekorfbald en , alhoewel de regels voor sommige kinderen nog wel een lastig waren, was er een hoop lol op het veld. Sommige teams bleven scoren en anderen hadden er iets meer moeite mee. Nadat de poulewedstrijden gespeeld waren en alle punten waren opgeteld speelden alle teams nog 1 laatste wedstrijd wat resulteerde in de volgende top 3:
1e : Kuyperschool 6
2e : Piramide 2
3e : Kuyperschool 4
Deze teams namen hun welverdiende beker in ontvangst. Alle kinderen kregen een vaantje mee naar huis en een strippenkaart voor 3 gratis trainingen op de donderdagavond om half 7 bij Sporting Andijk op de Kleingouw. (Mocht je deze brief gemist hebben en evengoed een keer mee willen trainen dan ben je van harte welkom….!)
Ook de vrijwilligers waren niet vergeten en kregen een mooie bos tulpen mee als dank voor hun inzet.

Wij bedanken nogmaals alle kinderen, ouders en vrijwilligers voor het mogelijk maken van dit toernooi. Hopelijk tot volgend jaar.
Groetjes namens de Jeugdcommissie korfbal Sporting Andijk.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen