woensdag 22 mei 2024
spot_img

Schouten Juwelier & Optiek heeft volop keus

Chris Vriesman en Monique Sijmons zijn de enthousiaste eigenaren van Schouten Juwelier & Optiek in Wervershoof. “Het is inmiddels alweer ruim een jaar gelden dat wij hier de zaak overnamen. We kunnen terug kijken op een enerverend maar heel fijn jaar,” aldus Monique. “Samen met het team van vaste medewerkers Ria, Jacintha en Karin hebben we al heel veel mensen kunnen voorzien van mooie sieraden en passende brillen,” zegt zij met een grote vriendelijke lach.

Kleine dorpswinkel was wens
“Chris en ik komen allebei uit een ondernemersfamilie. De wens om samen een eigen zaak te starten was er, maar dan moet de kans zich ook voordoen. Dat gebeurde 1 september 2016 en inmiddels zitten we hier dus alweer ruim een jaar,” zo vertelt Monique over de winkel. “Het fijne aan een wat kleinere dorpswinkel is dat het allemaal veel persoonlijker kan,” legt Chris uit. Hij is al lange tijd werkzaam als opticien, contactlensdeskundige en optometrist. Chris komt uit een echte brillenfamilie “Hier kennen we de klanten en zij kennen ons. Hier kunnen we net dat beetje extra doen en dat doen we dan ook graag voor onze klanten.”

Oplossingen bedenken
Bent u slecht ter been? Heeft u geen vervoer? Of wilt u de bestelde producten graag thuis afgeleverd in plaats van in de winkel ophalen. Geen probleem bij Schouten Juwelier & Optiek. “We denken graag met de klanten mee en zoeken naar oplossingen. Zo haal ik mensen indien gewenst thuis op en breng ze naar de winkel om een nieuwe bril uit te kiezen. Ook om de ogen te meten kan dat uiteraard,“ zo vertelt Chris. “Ook kom ik op afspraak naar mensen in bijvoorbeeld een bejaardenhuis of verzorghuis toe.”

Voice in Wervershoof
In de winkel vindt u brilmonturen van merken zoals Helly Hansen, J.F.Rey eyewear design en Voice. Er zijn mooie nieuwe collecties van diverse merken. Voor volwassen en kinderen. “Ook voor tieners, dan is het heel fijn dat wij brillen op maat kunnen bestellen. Handig als je net tussen maten invalt. ‘Voice’ is zo’n lijn van moderne brilmonturen voor een hele leuke prijs, waar wij al veel klanten blij mee hebben gemaakt.”

Geniet van uw sieraad
Naast het optiekgedeelte vindt u bij Schouten ook het juweliersgedeelte. “Voor mooie nieuwe sieraden kunt u uiteraard bij ons terecht. Ook voor reparaties of uw eigen ontwerp zijn wij het juiste adres. Vakkundig helpen wij u met advies en vele voorbeelden. De keus is heel divers.

Zo hebben wij spaarpotjes en bestekjes voor de jongsten, ringen en kettinkjes voor jong en oud en ook echte juweeltjes om mee te schitteren. Voor oorbellen en het (tegelijk) schieten van oorgaatjes kunt u bij ons terecht. “Een bril is voor ons ook als een sieraad en met sieraden ga je zorgvuldig om en behandel je met liefde.”

Waar vindt u ons?
Schouten Juwelier & Optiek, De Hoek 1, 1693 AA Wervershoof Telefoonnummer 0228 581258 of per e-mail info@schoutenoptiek.nl Op de website vindt u ook de openingstijden en voorbeelden van de collectie sieraden en brillen. Stap gerust de winkel binnen om advies, we helpen u graag.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen