donderdag 18 april 2024
spot_img

Schouten Optiek en Den Heuvel zetten de bloemetjes buiten

Een beetje kleur in het grauwerij. Dat is wat het team van Schouten Optiek graag geeft. Daarom bedachten ze een mooie actie: bij aankoop van een bril op sterkte krijg je een voucher van € 10,00 kado, te besteden bij tuin- en bloemencentrum Den Heuvel.

Monique: “We willen alvast een beetje voorjaar brengen en doen dat in samenwerking met tuin- en bloemencentrum Den Heuvel. Samen zetten we de bloemetjes buiten. We kregen de gelegenheid om een bon van € 10,00 weg te geven bij aankoop van een bril op sterkte. Met het oog op de lente, kozen we voor Den Heuvel. Daar is alles te koop om je tuin én je huis in het zonnetje te zetten. Een mooie combinatie, denken wij. Wees wel snel; de actie loopt t/m 31 maart. Daarna kun je de voucher nog het hele jaar inleveren.”

Vivian Klein Gunnewiek van Den Heuvel is een zus van Monique. Mooi hoe uit deze zussenliefde een dergelijke actie ontstaat. “Ben heel blij dit met mijn zus samen te doen. De klanten die deze voucher al hebben ontvangen, reageren heel enthousiast. Het is een mooi gebaar om elkaar in deze bijzondere tijd zo te steunen. We gingen samen met onze mannen Chris en Adrie op de foto. Dat zal een mooie verrassing zijn voor hun (schoon)ouders als ze deze zien in de Andijker. Ook zij worden heel blij van deze actie, net als wij.

Chris en Monique en hun trouwe team zijn altijd in beweging en werken graag samen met lokale ondernemers. Momenteel zijn ze volop in verbouwing. De hele winkel krijgt een nieuwe look. Corona zorgde voor vertraging, maar inmiddels zijn de plannen hervat. Monique: “We mochten gelukkig steeds open blijven omdat we oogzorg bieden; essentieel voor veel mensen. Natuurlijk verkopen we brillen en lenzen, maar soms is er meer nodig.”  Met de nieuwste, geavanceerde apparaten, kunnen opticiens Chris en Monique vroegtijdig mogelijke afwijkingen aan de ogen ontdekken. Denk hierbij aan staar of glaucoom. Een doorverwijzing naar de oogarts is dan noodzaak. Chris ontwikkelt zich steeds verder op medisch gebied. Een belangrijke aanvulling op de winkel en de oogmetingen die al beschikbaar waren. Bij deze professionaliseringsslag hoort een nieuwe look & feel die per 1 september gereed zal zijn. En team Schouten heeft nog veel meer plannen.
Voor nu: ben je toe aan een nieuwe bril? Ga snel naar Schouten Optiek en zet met de bon van Den Heuvel de bloemetjes buiten.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen