vrijdag 21 juni 2024
spot_img

Schuif weer aan bij ‘Breek de week’

Hier eindelijk weer een bericht van BDW.
Wij hopen dat het goed met jullie gaat en dat iedereen een beetje goed door de afgelopen tijd heen is gekomen.
Wij, als Breek de Week team, hebben besloten, na toestemming van de kerkenraad, dat we de Breek de Week maaltijden weer gaan opstarten. We hebben wel wat aanpassingen moeten nemen.
We kunnen de maaltijd weer opstarten maar wel onder strikte voorwaarden en regels van het RIVM. We hebben voor de locatie Gereformeerde kerk Andijk gekozen omdat we daar 30 personen mogen en kunnen ontvangen en in de lichtboei maar slechts 9 personen.
Iedereen die anders regelmatig alleen eet, is weer van harte welkom en wel op 24 september 2020 in de Gereformeerde kerk te Andijk. U kunt weer genieten van een drie gangen menu. De kosten zijn € 6,00.

Opgeven kan vanaf maandag 14 september, bij Annet Kwantes 593109 of bij Gerda Gorter 592594/0648808923.
Het kan zijn dat uw chauffeur wil dat u een mondkapje draagt in de auto, daar dient u dan zelf voor te zorgen. Als u dit niet wilt, om wat voor reden dan ook, dan dient u zelf voor vervoer te zorgen. Dit krijgt u van ons te horen als u zich opgeeft voor BDW.
Misschien ten overvloeden indien u verkouden bent, hoesterig of koorts heeft, meld u dan niet aan, als u zich al had opgegeven en de klachten zijn pas later ontstaan, meld u zichzelf als nog af. Neem ZELF dit besluit en laat ons u niet naar huis hoeven sturen.
Wij hebben er onwijs veel zin in om weer van start te gaan en u weer te ontmoeten.
Het vraagt van ons echter wel meer werk, maar als u zich aan de regels en onze aanwijzingen wilt houden, dan gaan we er met z’n allen weer voor.
Graag tot 24 september, vanaf 17.30 uur in de Gereformeerde Kerk, Middenweg Andijk.
Groetjes, de Breek de Week meiden,
Annet, Bettie, Clementine, Jacqueline, Joke en Gerda

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen