donderdag 18 april 2024
spot_img

Sels opent de deuren

Op 1 juli was het eindelijk zover. Na een spannend traject van kopen, klussen en fors verbouwen, opende de deuren van dorpscafé Sels voor publiek. “De timing is wat betreft de aflopende maatregelen rondom het coronavirus perfect!”

Kim en Niels zijn er helemaal klaar voor. “We hebben hard gewerkt om zover te komen en nu gaat het echte werk, maar ook het allerleukste deel, beginnen. Vanaf 1 juli zijn gasten van harte welkom. Elke woensdag tot en met zondag gebeurt het hier in Sels!”


Kim en Niels zijn er helemaal klaar voor om iedereen een fijne tijd te bezorgen bij Sels.

Gezellig sportief
Bij grote wedstrijden op tv, zoals te denken valt aan de Formule 1 of een mooie pot voetbal, kun je bij Sels aanschuiven. Met een heerlijk drankje en een smakelijk hapje is er eigenlijk geen reden meer om van je plek te komen! “Naast koffie, thee en een lekker biertje of wijntje hebben we ook een kleine kaart. Reserveren is verstandig, de voorraad is beperkt. Naast de kleine kaart zullen vleesliefhebbers ook de plank -die we ‘Meatlovers’ noemen- ongetwijfeld willen uitproberen.

Muziek optredens
Nu de deuren geopend zijn en de eerste biertjes getapt zijn, is het team bezig met allerlei leuke dingen te plannen. “We kunnen natuurlijk nog niet alles verklappen, maar denk naast gezelligheid, goed eten en drinken, sport kijken ook bijvoorbeeld aan muziekoptredens. Ideeën genoeg, maar eerst maar eens genieten van deze schitterende plek.”

Niks missen?
Het nieuwe café Sels is te vinden op de plek waar voorheen ’t Ankertje zat, Dorpsweg 338 te Andijk. Sels is ook te vinden op Facebook en Instagram en heeft ook een website www.eetcafesels.nl. Daar vindt u ook de openingstijden. Woensdag en donderdag voorlopig van 12 -24 uur, vrijdags en zaterdags van 12 tot 02.00 uur en zondags van 12 tot 01 uur.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen