woensdag 24 juli 2024
spot_img

Shantykoor De Enkuizer Sjappetouwtjes zoekt nieuwe leden!

Bij de haven van Enkhuizen weerklinkt al jarenlang het opzwepende geluid van zeemansliederen, gedragen door de harmonieuze klanken van een enthousiast shantykoor. Nu, meer dan ooit, roept het koor nieuwe leden op om zich aan te sluiten bij dit gezellige muzikale gezelschap. De klanken van het water en de sfeer van verbondenheid wachten op jou – laat je meeslepen door het avontuur van de shanty’s!
Het shantykoor De Enkhuizer Sjappetouwtjes heeft een rijke geschiedenis van muzikaliteit en gezelligheid. Met hun aanstekelijke zeemansliederen hebben ze menig publiek weten te betoveren. Nu is het tijd om deze ervaring te delen en de gelederen van het koor te versterken. De oproep is dan ook gericht aan alle muziekliefhebbers, jong en oud, ervaren of beginnend.

Geen ervaring met shantyliederen? Geen zorgen! Het koor verwelkomt met open armen zowel doorgewinterde zangers als nieuwkomers. Samen vormen we een hechte gemeenschap van gelijkgestemde individuen die de liefde voor muziek en gezelligheid delen.
De repetities van het shantykoor vinden plaats op dinsdagavond om 20:00 in de voormalige “dameswachtkamer” van het Station Enkhuizen. Een gezellige sfeer en een lach zijn gegarandeerd tijdens elke repetitie. Het koor bereidt zich voor op diverse optredens in de regio, waarbij ze de authentieke maritieme cultuur tot leven brengen.

Wie zin heeft om deel uit te maken van dit vrolijke gezelschap, kan vrijblijvend langskomen bij een van de repetities. Schroom niet om je stem te laten horen en ontdek het plezier van samen zingen.
Voor meer informatie over lidmaatschap en activiteiten kun je contact opnemen met De Enkhuizer Sjappetouwtjes via: info@sjappetouwtjes.nl of 06-6 51 25 06 15
Dus, als je droomt van avontuur op de golven van gezelligheid, sluit je dan aan bij De Enkhuizer Sjappetouwtjes. Wij wachten op jouw stem om de zeilen te hijsen en samen een melodie van vreugde en samenhorigheid te creëren. Ahoy, matrozen!
Voor meer informatie, bezoek onze site: www.sjappetouwtjes.nl

Vorig artikel
Volgend artikel

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen