zondag 23 juni 2024
spot_img

Sinterklaasoptocht 12 november

Beste kinderen en inwoners van Andijk,
Het is alweer bijna zover. Nog een paar nachtjes slapen en ik kom weer naar Andijk. Mijn pieten zijn alweer hard aan het werk om alles klaar te maken voor ons bezoek. We hebben kilo’s pepernoten gebakken, chocoladeletters gemaakt en goed geoefend om weer op de daken te lopen. Wisten jullie dat mijn pietenorkest alweer hard aan het oefenen is op de Sinterklaasliedjes? Zij zijn er dit jaar ook weer bij!
Ook heb ik de DJ pieten meegenomen. Zij zorgen in de optocht voor extra gezelligheid.

We hoorden dat het de dag voor de intocht Sint Maarten is in Andijk en de kinderen een mooie lampion maken hiervoor. Willen jullie je lampion in de optocht aan mij laten zien? Het lijkt mij zo mooi om die lichtjes van jullie te zien schijnen!
Ook mag je je tuin versieren als je aan de route woont. Ik weet het nog van vorig jaar, Andijk zag er toen zo mooi uit! Mijn pieten en ik hebben er heel veel zin in! Tot zaterdag!

Lieve groeten van Sinterklaas en al zijn pieten.

Mocht je het Sinterklaas comité Andijk een warm hart toe willen dragen, kan dit door een bedrag, groot of klein, over te maken op onderstaand rekeningnummer tnv Sinterklaasintocht 2022, NL RBRB 0706 2963 03

Start optocht 17.00 uur, ca. 19.30 uur einde bij Cultura

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen