woensdag 24 april 2024
spot_img

Sixties Again in Sarto Andijk

De formatie ‘The Thunderbirds’ is ontstaan in het begin van de jaren zeventig. The Thunderbirds hebben al op alle gerenommeerde podia opgetreden.
Zij speelden met vele bekende (inter)nationale sixties bands, maar ook als begeleidingsband van diverse grote artiesten. Zondag 15 december bent u welkom in Sarto Andijk voor Sixties Again met The Thunderbirds. Ze spelen muziek in de sfeer van de jaren 60 en 70, zoals Rock’n Roll, Country en Indo-rock. Op het repertoire staan nummers van o.a. Elvis, Chuck Berry, Buddy Holly en Creedencee. Fijne muziek om op te dansen of gewoon lekker naar te luisteren. Aanvang: 15.00 uur. Entree € 5,-

Hoogtepunten
Eén van de hoogtepunten was het begeleiden van de bekende Nederlandse Roy Orbison vertolker Ad Swart bij een optreden voor de Belgische tv-zender VTM. Jaren lang hadden The Thunderbirds een bijzondere band met Engeland. Eigenlijk een soort Roll-on Roll-off relatie. Ze hebben namelijk een aantal seizoenen met groot succes opgetreden op de veerboot tussen Hoek van Holland en Harwich!

Passie voor muziek
Met veel uithoudingsvermogen en passie voor de muziek heeft bassist en oprichter Rob Innemee The Thunderbirds tot op de dag van vandaag in stand gehouden. The Thunderbirds bestaan nu uit: Rob Innemee Bas/Vocals, Ton Adams Lead Vocals, Paul Munck Leadguitar/Vocals, Ton Beckers Drums, Bart Bartstra Keyboards/vocals, Ben Bouman Rythmguitar en Michiel Bouwmeester Sound Engineer. Stuk voor stuk zijn het zeer ervaren muzikanten met een lange staat van dienst.

Vorig artikel
Volgend artikel

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen