dinsdag 28 mei 2024
spot_img

Skeelerlessen weer van start voor de jeugd

Ook het skaten ontdekt om tijdens de lockdown toch in beweging te blijven en wat frisse lucht te krijgen?

Maar hoe moet je nu eigenlijk remmen, kom je soepeltjes de bocht door en blijf je stabiel op de skates? Dat kan je leren bij Radboud Inline-skating. We geven van maandag tot vrijdag van 18:00-19:15 training aan de jeugd t/m 12 jaar. Op maandag en donderdag in Medemblik, op woensdag en vrijdag in Wervershoof. Neem je eigen skates, bescherming en helm mee of leen deze bij ons. Heb je al schaatservaring en kan je al veel op de skates, dan kan je ook op dinsdag terecht in Wervershoof.

Ook de jeugd van 13-18 mag, met het houden van 1,5 meter afstand onderling, weer starten met de trainingen. Deze groep traint momenteel op vrijdag van 19:15-20:45 in Medemblik.

Kom proberen!
Je mag 2x komen voor een proeftraining, maar je moet je wel van te voren opgeven. Zie de site radboud-inlineskating.nl voor meer informatie over proeflessen en het aanmeldformulier.

De trainingen verlopen wel een beetje anders dan normaal ivm de corona richtlijnen. Het is op punten wat minder gastvrij dan u normaal van ons gewend bent, maar het is met goede bedoelingen: zo geven we Corona geen kans.

Skeeleren ziet de jeugd als iets wat je op straat doet, het is veel onbekender als echte sport. Maar deze sport is ontzettend spectaculair en leuk om te doen. En bij onze vereniging skeeleren is ook nog eens gezellig zo met elkaar.

Ben je ouder dan 18? Dan moet je nog even geduld hebben, want voor deze groep mogen we nog geen trainingen verzorgen. Ga je zelf de weg op, zorg dan dat je in ieder geval een helm draagt! Deze haal je bijvoorbeeld in de fiets/skate/schaatswinkel.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen