donderdag 18 april 2024
spot_img

Smullen van een goed stuk vlees

John Stavenuiter wist op zijn 14e al dat hij het slagersvak in wilde. Jarenlang deed hij dit werk dan ook met veel plezier. “Door persoonlijke omstandigheden heb ik er helaas tijdelijk een punt achter moeten zetten. Maar het bleef kriebelen en dus heb ik ‘de messen opnieuw geslepen’ en ben nu weer volop aan de slag. Wél op een heel andere manier dan hiervoor.”

“Mijn slagerij vindt u namelijk alleen online. Alles is te bestellen via Facebook en Whatsapp of u stuurt een e-mail. Met ruim 40 jaar ervaring kan ik ook via deze digitale kanalen zorgen dat u aan een uitstekend en smaakvol stuk vlees komt, om verder zelf te bereiden op de door u gewenste manier. Gewoon in de braadpan, de oven, het gourmetstel of de barbecue, er is heel veel mogelijk.”

Bestelformulier in de krant
John heeft zoveel verschillende vleessoorten soorten om uit te kiezen, dat er voor een ieder wat wils te vinden is op de bestellijst. Al jaren heeft John een bestelformulier voor ‘kerstvlees’. Je wilt misschien eens iets anders proberen dit jaar? Of kiest u juist voor iets heel vertrouwds? “Met kerst bestellen mensen vaak een grotere portie omdat de hele familie komt dineren,” vertelt John. “Dit jaar zal de keuze wellicht op kleinere porties vallen, omdat we kerst in kleine groepen vieren. Geen probleem!”

Eigen foto

Liever BBQ-en
“Niks mis met een gezellige gourmetavond of fonduen, maar vergeet de barbecue niet. Ook ’s winters kunt u prima uw vlees klaar maken op de BBQ. Volop tips om het hele jaar te kunnen genieten van die bekende smokey smaak.” Bent u nog niet helemaal vertrouwd met barbecueën of gaat er zelf wel eens iets mis? Ook voor een BBQ-workshop kunt u bij John terecht. Kijk voor meer info over vlees en workshops op de website www.smokeyjohnny.nl.

Eigen foto

Bizar lekker
Wie kwaliteit wil en een echte genieter van goed vlees is, zal smullen van de spareribs van John. “Daar krijg ik zo veel reacties op! Bizar lekker noemen de klanten het.” John vervolgd: “Een goed en eerlijk stuk vlees, dat goed wordt bereid, daar kan ik zelf ook echt van smullen. Kwaliteit is belangrijk.”

Online bestellen
Via Facebook is John goed te bereiken. Kijk op zijn eigen pagina via de link https://nl-nl.facebook.com/john.stavenuiter. Ook op Facebook sites als ‘Je bent een Andijker als..’ en ‘Je bent een Wervershover als…” plaatst hij met regelmaat leuke acties en aanbiedingen.

Liever bestellen via whatsapp? Gebruik dan tel 06-25 49 45 69 om uw bestelling door te geven. Ook via de e-mail kunt u het lekkerste vlees op tafel krijgen.
Dan stuurt u uw bericht aan jstavenuiter@quicknet.nl.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen