zondag 26 mei 2024
spot_img

Snuffelochtend Plons Enkhuizen

Op zaterdag 29 augustus van 10:30 – 11.30 uur zijn de peuters en de kleuters uitgenodigd voor de snuffelochtend Plons! Tijdens deze ochtend ontdekken de kinderen op speelse wijze van alles over dieren in de zomer.  In een grappig voorleesverhaal maken de kinderen kennis met Floortje, een varken op de boerderij. Zij heeft het in de zomer zo verschrikkelijk warm… Ze kijkt naar de eenden en ganzen die lekker in het water spetteren en wordt jaloers. Maar ja, varkens mogen niet in de vijver… toch? In dit interactieve verhaal leven en spelen de kinderen lekker mee met varken Floortje en komen we samen tot een verfrissende ontdekking! Als afsluiting maken we samen een varkentje in de vijver. Natuurlijk brengen we ook een bezoek aan Rolf en Coos de twee varkentjes van de kinderboerderij.
De Snuffelochtenden zijn kleinschalige vertelvoorstellingen, gevolgd door een knutsel- of buitenactiviteit, speciaal voor de allerjongsten. Deze ochtenden worden georganiseerd in samenwerking met Rita Hooijmans van LEV! Educatie. Peuters en kleuters komen gezellig samen met hun ouders/begeleider(s) en kunnen na afloop nog even lekker rondsnuffelen en spelen in de kinderboerderij en de natuurtuin.
Wij beginnen om 10:30 uur, inloopkwartiertje om 10:15 uur. Deelname € 3,- p.p. Let op: ook voor (groot)ouders/begeleiders.

Opgave: reservering@hertenkampenkhuizen.nl en vermeld het aantal en de leeftijd van de kinderen,  of telefonisch: tel 0228-320310. Het adres is: Wilhelminaplantsoen 2 te Enkhuizen. Voor parkeeradvies kijk op onze website: www.hertenkampenkhuizen.nl

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen