donderdag 13 juni 2024
spot_img

Sociale Huiskamer wil vliegende start maken: Gezocht vrijwilligers!

Stichting Wings of Change is gevestigd op een prachtig landgoed aan de Schoolweg 4 in Andijk.
In de grote ‘Sociale Huiskamer’ komt vanaf april 2018 een laagdrempelige inloop met een gezellig samenzijn en themadagdelen voor mensen uit kwetsbare doelgroepen zonder zorgindicatie zoals eenzame mensen, mensen met een fysieke of psychische aandoening, (ex)kankerpatiënten en om mantelzorgers te ontlasten. De stichting stelt een bus beschikbaar om mensen in de nabije omgeving te halen en te brengen.
Op het terrein worden rolstoeltoegankelijke wandelroutes aangelegd om te kunnen genieten van de natuur op het landgoed, de mooie grote volières met de roofvogels en het verzorgen en trainen van de roofvogels.

Om de Huiskamer te kunnen openstellen zijn er enthousiaste zelfstandig werkende vrijwilligers nodig die minimaal 1 dagdeel in de twee weken beschikbaar zijn om onze gasten te helpen verzorgen en te helpen met het organiseren van diverse themadagdelen.

Wilt u ook uw steentje bijdragen aan dit prachtige initiatief als vrijwilliger? Dan ben u van harte welkom op de vrijwilligersbijeenkomst op donderdag 8 februari om 10.00 uur! Onder het genot van een kopje koffie of thee krijgt u volledige uitleg over het project!

Geef u op door u aan te melden via: info@wingsofchange.nl of bel: 06-1434 7959
Mocht u 8 februari niet aanwezig kunnen zijn maar wel geïnteresseerd, neem dan ook even contact op!

N.B. Het voortbestaan van het project De Sociale Huiskamer is afhankelijk van donaties om alles te bekostigen dus uw gift is meer dan welkom! Stichting Wings of Change heeft een ANBI status en kan belastingvoordeel opleveren!
www.wingsofchange.nl

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen