donderdag 13 juni 2024
spot_img

Solarfabriek ziet toekomst zonnig in

Zonnepanelen op uw huis? Voor advies en plaatsing bent u aan het juiste adres bij de Solarfabriek in Andijk. Ronald Drenth vertelt: “Bijna elk huis is geschikt voor zonnepanelen, maar bijna is niet altijd! Daarom komen wij graag bij de mensen thuis om de situatie op te nemen en een passend advies te bespreken.”

Bij het plaatsen van zonnepanelen moet er goed rekening gehouden worden met de situatie ter plaatse. Het is belangrijk dat de klant zich goed en vooral eerlijk laat voorlichten. “Een eerlijk en duidelijk voorgelichte klant is een tevreden klant. Want dan krijgt je wat je wilt.”

Nieuwe krachten aan boord
Ronald Drenth richt zich momenteel vooral op de verkoop van panelen en het voorlichten van klanten. Zijn collega Dennis Grondman heeft sinds afgelopen oktober de operationele taak van hem overgenomen. “We zijn als bedrijf flink gegroeid en hebben daarom meer mensen nodig om iedereen te kunnen helpen. Met meerdere teams zijn we bezig met de installatie door de gehele regio.”

Samenwerking met diverse partners
“Ooit begon het bedrijf Solarfabriek met alleen zonnepanelen, dat is uitgebreid met LED verlichting. Sommige taken kunnen we niet alleen doen. Daarvoor hebben we een netwerk met andere lokale bedrijven. Zodoende kunnen we iedereen een totaalplan aanbieden. Is er dakrenovatie nodig, moet er asbest verwijdert alvorens panelen te plaatsen? Wij regelen het. Tegenwoordig willen mensen graag weten of het overstappen naar een warmtepomp rendabel is en of dat mogelijk in hun huis. Ook daar kunnen wij u bij helpen. Voor het totale aanbod kijkt u op de website van de Solarfabriek. Zo kunnen wij een duurzaam energieplan aan u aanbieden, volledig op maat voor uw situatie.”

Salderingsregeling benutten
“De overheid heeft bepaald dat mensen die zonnepanelen aanschaffen vóór het jaar 2020, gebruik kunnen blijven maken van de salderingsregeling. Daarna kan de wet worden aangepast. Hoe die wet er dan uit gaat zien, kunnen we alleen maar naar gissen. Dus wie zonnepanelen overweegt doet er verstandig aan die datum in de gaten te houden.”

Leerbedrijf vol Megawatts
Ronald: “Wij zijn een Erkend Leerbedrijf en mogen onze eigen mensen opleiden. Dat vinden we heel prettig om te doen. Je kunt mensen een mooi vak leren, maar kunt daar ook goed personeel aan overhouden. Nieuwe handige handen hebben we regelmatig nodig.” “We hebben inmiddels al bij heel wat klanten zonnepanelen mogen plaatsen. Te samen leveren de panelen die wij plaatsten in 2017 tussen de 1,5 en 2 Megawatt op. Dat is enorm. We denken dit in 2018 zeker te halen en misschien zelfs wel te verdubbelen,” aldus de heren.

Vrijblijvende offerte
Neemt u gerust contact met ons op als u interesse heeft in één van de aangeboden diensten of producten. Wij komen graag langs voor een energie- of duurzaamheidsscan en bieden u een duidelijke, vrijblijvende offerte aan. Solarfabriek, Dijkweg 163, 1619 HJ Andijk. Telefonisch te bereiken op 06- 51 58 01 00/ 0228- 59 72 72 of per email info@solarfabriek.nl. Voor meer informatie kijkt u op de geheel vernieuwde website www.solarfabriek.nl

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen