Het team van SolEnergy staat voor u klaar vanaf de Gedeputeerde Laanweg 41D. Foto: Hoekstra Grootebroek

“SolEnergy is een jong en dynamisch bedrijf dat zich richt op zowel de zakelijke als particuliere markt. Door onze nieuwsgierigheid, inzet, innovatiedrang en vakmanschap werken wij voortdurend aan de verbetering van onze organisatie, dienstverlening en producten.” Ronald Drenth vult aan: “Vanaf heden vanuit ons nieuwe pand!”

In februari 2020 werd SolEnergy opgericht. SolEnergy is een afsplitsing van de reeds langer bestaande SolarFabriek. Op 30 september 2022 werd de verhuizing naar het nieuwe pand aan de Gedeputeerde Laanweg gevierd.
“Vanaf deze nieuwe stek kunnen we weer verder groeien om onze en uw woon en-werkomgeving te verduurzamen.”

Zonnepanelen
SolEnergy werkt zowel in de zakelijke als particuliere markt en is een betrouwbare partner voor advies, levering en montage van hoogwaardige, energiebesparende zonnepanelen en accessoires. “Geen klant of dak is gelijk: wij leveren maatwerk en een feilloos passende oplossing. Een intensieve samenwerking met de klant is hierbij even vanzelfsprekend als een voortreffelijke service.”

Batterijen voor zonnepanelen
Steeds meer mensen kijken naar de mogelijkheden van thuisopslag middels batterijen. Ronald vertelt: “De nieuwe thuisbatterij is in twee varianten beschikbaar. Allereerst is er de Enphase Encharge 3T: een all-in-one AC-gekoppeld opslagsysteem met een totale opslagcapaciteit van 3,5 kilowattuur en zijn grotere broer, de Enphase Encharge 10T. Welke voor u het meest geschikt is vertellen wij u graag.”

Warmtepompen
Veel mensen kiezen momenteel voor de aanschaf van een warmtepomp. Soms is de keuze om de huidige installatie duurzamer te maken of kiest u voor volledig gasloos en liefst energieneutraal worden? Het kan allemaal, mits u de juiste keuzes maakt. Solenergy adviseert u graag. “Een warmtepomp is bij ons alleen te bestellen i.c.m. zonnepanelen. Hiervoor werken wij samen met Stek gecertificeerde bedrijven.”

Elektrische auto thuis opladen
Een eigen laadpaal installeren bij het bedrijf of aan huis? “Slimme laadpunten voor particulier en zakelijk gebruik ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Universeel, dus voor het opladen van alle merken. Eenvoudig en op afstand in te stellen, via wifi en bluetooth. U kunt kiezen voor een enkele of dubbele lader, voor laadkabels type 1 en 2. Wij zorgen dat alles geregeld wordt.“

Offerte aanvragen
Wilt u ook weten wat bij u de mogelijkheden zijn voor zonnepanelen of warmtepomp? Heeft u vragen over een laadpaal of batterij voor thuisopslag? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan bij SolEnergy.

SolEnergy, vanaf het nieuwe adres aan de Gedeputeerde Laanweg 41 D, 1619 PB Andijk. Bel telefoonnummer 0228-59 72 72 of stuur een e-mail aan info@solenergy.nl.