woensdag 24 april 2024
spot_img

Spannende dag voor handbal jeugd Sporting Andijk

Zaterdag 26 november, een spannende dag voor de meisjes F en D handbal van Sporting Andijk, zij mochten oplopen met de dames van Westfriesland SEW. Dit was zo gepland omdat deze avond ook oud-speelster van Sporting Andijk, Eva Jansma, haar debuutschaaltje uitgereikt zou krijgen.

Een debuutschaaltje krijg je nadat je de eerste wedstrijd in de dames 1 van Westfriesland SEW hebt gespeeld.

De meisjes mochten eerst de warming-up kijken van de dames. Daarna werden ze allemaal bijeen geroepen, om met het team op te lopen. Heel spannend natuurlijk, want er zat best veel publiek in de Bloesem.

Op het moment dat ze rondom de middenstip stonden, nam de voorzitter van Westfriesland SEW het woord, die het nodige wist te vertellen over keepster Eva.

Daarna was de eer aan Sporting Andijk handbal voorzitster Sylvia Wild om het debuutschaaltje uit te reiken. Zo was het voor de Andijkers die aanwezig waren een mooie en voor sommige spannende avond.

Pippa Schuutemaker loopt op met Noëlle Kistemaker.

Nadat de meisjes een mooie wedstrijd hadden gezien, mochten ze na afloop ook nog handtekeningen ophalen en op de foto met de selectie. Mooi om te zien, ook zeker omdat, oud SportingAndijk speelster Noëlle Kistemaker bedolven werd door de jeugd van Andijk om een handtekening van haar te scoren.

Noëlle Kistemaker zet haar handtekening.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen