woensdag 17 juli 2024
spot_img

Speciaal concert “The Cats Aglow”

Op zondagmiddag 14 november komt The Cats Aglow weer naar de Schoof voor een uniek concert.
Jarenlang zijn de Schoof en The Cats Aglow verbonden met elkaar, en vooral dit jaar willen wij dat niet voorbij laten gaan.
Het wordt weer een weergaloos en lang concert wat we zo lang hebben moeten missen en waarop we zolang hebben gewacht. Alle hits maar ook onbekendere prachtige nummers zullen deze middag en avond voorbij komen.
Kermis Wervershoof in Augustus was de eerst aftrap na een langdurige corona-tijd.

Nu kunnen we gelukkig ons ook verheugen op weer een ouderwets concert in De Schoof , wat we al jarenlang zo gewend zijn in de mooie ruime zaal met prachtige akoestiek.
Blije mensen die alleen maar voor een geweldige, gezellige avond komen.
The Cats Aglow:
Dé tributeband van The Cats. De succesformatie van weleer uit Volendam met tientallen hits op hun naam. Prachtige samenzang, mooi afgestemde muziek met een vleugje palingsound. Er is geen band die dit beter kan vertolken dat The Cats Aglow, aangevoerd door frontmannen IJsbrand van Belleghem en Ton Vendel.

De heren van The Cats Aglow zijn welbekend en geliefd in heel Nederland. Ze hebben honderden shows gedaan in binnen- en buitenland tot Koninklijk theater Carré aan toe.
Begin oktober stonden ze nog in België samen met Helmut Lotti, binnenkort weer ‘gewoon’ bij ons.
Eindelijk na een lange tijd wachten staat deze band weer te popelen om weer in Wervershoof in De Schoof een geweldige avond van te maken.

Wij gaan er vanuit dat u zelf goed op de hoogte bent van de richtlijnen vanuit het RIVM en dat u zich daar aan houdt. Meer informatie is te vinden op de website van De Schoof. www.deschoof.nl

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen