vrijdag 21 juni 2024
spot_img

Spektakel in Wervershoof en Medemblik tijdens het Nederlands Kampioenschap inline-skaten

Tijdens het Hemelvaartsweekend van 30 mei tot en met 1 juni zal de gehele Nederlandse inline top strijden om de nationale titels. Op 30 en 31 mei zullen er verschillende afstanden worden verreden op de Sjoerd Huisman Piste te Wervershoof. Op 1 juni zal het toernooi afgesloten worden met de wegwedstrijden op de Skeelerbaan in Medemblik.

Tijdens het Nederlands Kampioenschap (NK) worden zowel de sprint- als lange afstandstitels verdeeld. Naast de nationale medailles en titels zijn er ook startplaatsen voor het Wereldkampioenschap en het Europees Kampioenschap te verdienen. Meerdere nationale toppers zullen daarom hun opwachting maken in Wervershoof en Medemblik. Denk hierbij aan Ronald en Michel Mulder, maar vergeet ook niet de regionale talenten zoals; Kay en Rick Schipper, Janno Botman, Jordy van Workum, Anna van den Bos, Bente Kerkhoff en nog veel meer Radboud rijders.

In totaal hebben 41 rijders van de organiserende vereniging Radboud Inline-skating zich geplaatst verdeeld over 4 leeftijdscategorieën vanaf 14 jaar tot senior. De voorbereidingen voor dit NK zijn al maanden geleden gestart en de rijders zijn er klaar voor om te laten zien wat ze kunnen. Wilt u ze helpen om nog beter te presteren? Kom dan langs om de spectaculaire wedstrijden te bekijken en uw regionale of nationale helden aan te moedigen van 30 mei tot 1 juni. Entree is gratis.

Meer informatie over het evenement kunt u vinden op: www.nkinline.nl

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen