Het team van boekshop Josia. Foto’s: Bryan van Dokkum/B.V.D. Media

Zaterdag 4 maart vond bij Boekshop Josia de aftrap plaats van alle activiteiten die in de maand maart georganiseerd zullen worden. En deze aftrap was zeker geslaagd en kan zeker spetterend genoemd worden!

Zangeres Christie

De dag begon met een gezellig samenzijn van alle vrijwilligers die zich inzetten voor Josia. Tussen 11.00 en 12.00 uur was er een optreden van zangeres Christie (van der Stal). Mooi om te zien dat mensen ook echt voor haar naar Josia waren gekomen. Tussendoor was er tijd en ruimte om elkaar te spreken en om rond te kijken in de winkel.
Ook ’s middags was het een gezellig komen en gaan van klanten, die allemaal koffie met gebak aangeboden kregen. En van dit aanbod werd gretig gebruik gemaakt!

‘Week van het christelijke boek’ bij Boekshop Josia

Gabi de Ridder. Foto Cees van der Wal

Boekshop Josia in Andijk doet van 8 t/m 18 maart mee aan de landelijke Week van het christelijke boek. In deze periode krijgen klanten bij deze boekhandel het actieboek cadeau dat speciaal verschijnt ter gelegenheid van dit boekenfeest.

Tijdens deze boekentiendaagse, die parallel loopt aan de Boekenweek, draait alles om het plezier van boeken en van lezen. En om de verdieping en verrijking die juist christelijke boeken kunnen geven. Centraal in deze periode staat het gratis actieboek Volgende week, zelfde tijd? van Gabi de Ridder, dat klanten in de boekwinkel cadeau krijgen bij besteding van € 15,- aan boeken.

Actieboekje Volgende week, zelfde tijd?
Als Helen op een regenachtige morgen in januari gaat hardlopen, is ze getuige van een ongeluk. Ze verleent eerste hulp aan de hardloper die door een auto werd aangereden.
Enkele maanden na het ongeluk loopt Helen deze man, Ralph, opnieuw tegen het lijf. Helen denkt dat hij niet voor niets in haar leven is gekomen en staat voorzichtig open voor het contact met deze niet-gelovige man. Er volgt een reeks sportieve afspraakjes. Maar hoewel ze elkaar steeds vaker zien, komt Helen nauwelijks iets te weten over Ralph. Wat voor geheim draagt hij bij zich?
Als Ralph uiteindelijk met de waarheid voor de dag komt, voelt Helen zich bedrogen. Ze verbreekt het contact, niet wetend dat ze elkaar in een bijzondere setting weer zullen treffen …
Een verhaal over het zoeken naar Gods leiding én de moed om trouw te blijven aan je overtuigingen.
Boekshop Josia, gevestigd aan de Middenweg 77, verkoopt boeken, cadeaus en wenskaarten –
Deze maand bestaat de Boekshop 25 jaar. Deze hele maand zijn er voor jong en oud verschillende activiteiten. Zie de website voor data en tijden.
www.boekshopjosia.nl