maandag 20 mei 2024
spot_img

Sponsor-obstakelrun Battle4life door en voor Inloophuis Pisa

Op Hemelvaartsdag 30 mei wordt er voor de 4e keer een obstakelrun georganiseerd door en voor Inloophuis Pisa. Er is een parcours van 6, 12 en 18 km. Voor de kids is er een kleine run van 3 km. Nieuw dit jaar is de Family run van 6 km. Ook kunnen bedrijven weer meedoen met een bedrijventeam. De opbrengst van de deelnemers komt geheel ten goede aan Inloophuis Pisa.

Waarom een Obstakel run door en voor inloophuis Pisa.
Obstakel runs zijn hardloopevenementen waarbij het niet alleen gaat om hardlopen, maar ook om het nemen van obstakels. Wanneer je de strijd aangaat met de vreselijke ziekte kanker, dan zijn er ook vele obstakels die genomen moeten worden. Samen sta je hierbij sterk, samen ga je de strijd aan. Zo ook bij Battle4life. Je helpt elkaar de obstakels te nemen. Tijd wordt tijdens deze obstakelrun niet gemeten. Het gaat om het meedoen.

Meer informatie
De start en finish zijn bij Oranje Buiten. Het parcours loopt grotendeels door het Julianapark. Er zijn ruim 25 obstakels opgenomen in het gewijzigde parcours. Er zijn ook een aantal nieuwe obstakels zoals een ‘Wipwap’. Dit is een evenwichtsbalk die halverwege omklapt. Er is een ‘Monkey Cage’. Dit zijn ringen waar je als een aap naar de overkant moet slingeren. We hebben dit jaar ook ‘Terras Oranje Buiten’. Wat dat voor een obstakel is, blijft nog een verrassing. Ook nieuw dit jaar is de Family run. Hieraan kun je mee doen als je 8 jaar of ouder bent en er moet minimaal 1 ouder en 1 kind in het team zitten. Er zijn diverse leeftijdscategorieën: – Kidsrun van 3 km: 8-13 jaar; – 13 tot 18 jaar; – 18 jaar en ouder. Bedrijven kunnen ook meedoen door zich met een team in te schrijven.

Durf jij de uitdaging aan?
Een deelnemer van vorig jaar: ‘Vorig jaar was het geweldig. Er hing een goede sfeer en iedereen hielp elkaar. Ook de inzet van vrijwilligers was super op deze dag’.
Meedoen aan de obstakelrun Battle4life is er eentje voor op je bucketlist. Een dag vol modder, hindernissen en lol met je vrienden waar je járen later nog met een glimlach op terugkijkt en over opschept op verjaardagen!
Schrijf je nu in! Ook is de organisatie nog op zoek naar vrijwilligers die willen helpen. Inschrijven en aanmelden als vrijwilliger kan via de website: https://www.battle4life.nl

Om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel, hebben we sponsorformulieren gemaakt. Deze kunnen gebruikt worden om sponsoren te werven en zijn te downloaden via de website.

Over inloophuis Pisa
Inloophuis Pisa in Hoorn biedt mensen in West-Friesland die kanker hebben, hun naasten en hun nabestaanden een gastvrij huis. Je kunt er terecht voor een gesprek, diverse activiteiten of lotgenotencontact. Alles is gericht op het omgaan met de gevolgen van de ziekte kanker. Om deze zorg te kunnen (blijven) bieden is Pisa structureel op zoek naar inkomsten.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen