donderdag 22 februari 2024
spot_img

Sponsorloop voor Oekraïne door Bangertschool

Woensdag 13 april a.s. staat er een sportieve feestdag gepland voor basisschool de Bangert, onderdeel daarvan is een sponsorloop met als doel veel geld ophalen voor Oekraïne.

Vrijdag 1 april j.l. kwamen 2 vrijwilligers van Dorcas op school om het goede doel dat gekozen was toe te lichten. Ze probeerden middels een fotopresentatie en een interactief gesprek de kinderen te enthousiasmeren voor de sponsorloop.

De sponsorloop is bedacht omdat 2 zeer sportieve leerkrachten die dag vieren dat ze maar liefst 40 jaar in het onderwijs werken! En blijken dat dan ook nog 2 meesters te zijn!!! Dit is een heel bijzondere bijkomstigheid en dat moet gevierd worden. De jubilarissen lopen uiteraard zelf ook mee!

Maar feest vieren in deze tijd doet je ook even stil staan bij mensen die op het moment niets te vieren hebben. Vandaar deze actie. Mochten er deze week kinderen bij u aan de deur komen die vragen of u ze sponseren wil, stel ze dan niet teleur en steun onze actie!

Mocht u meester Sjaak of meester Dick zelf willen sponsoren, dan kan dat door een berichtje te sturen naar directie.bangert@skowf.nl

We hopen op een zeer geslaagd evenement met een mooie opbrengst!
Groeten Team van de Bangert

Meest gelezen laatste 7 dagen