woensdag 24 april 2024
spot_img

Sporten bij FysioSport WFO

Nu de zomerperiode bijna voorbij is en we toch weer veel activiteiten kunnen herpakken na een beperkende corona-periode, is het voor u wellicht tijd om sportief in beweging te komen.

Tijdens de corona-periode en lockdown waren vele sport- en beweegactiviteiten niet of beperkt mogelijk. Daardoor is bij veel mensen minder aan de conditie en kracht gewerkt. Iedereen weet waarschijnlijk al wel dat voldoende bewegen en sporten goed voor u is. U wordt er fit en vitaal van, uw weerstand neemt toe en dat is zeker in de tijd van een pandemie een gunstig effect. Samen sporten stimuleert ook nog eens om het op de lange termijn vol te houden.

Er wordt getraind in een coronaveilige omgeving en naast het trainingsdoel dat u wilt bereiken, is er uiteraard ook ruimte voor gezelligheid.

FysioSport WFO biedt een mogelijkheid om verantwoord te bewegen en te sporten voor iedereen op elke gewenst niveau, of u nu beperkte beweegmogelijkheden hebt, of juist extra begeleiding voor een hoog niveau van sporten.

Voordat u start met trainen bij FysioSport WFO wordt doormiddel van een intake uw doel en worden uw wensen besproken. Met een aantal testen wordt uw startniveau bepaald. Dit wordt door een van onze fysiotherapeuten uitgevoerd.

Met dit schema traint u bij een vaste begeleider in een vaste groep, zodat u goed begeleid kan worden en uw persoonlijke trainingsdoelen gerealiseerd kunnen worden. Wanneer dat nodig is of gewenst, worden tussentijds doelen bijgesteld.

Naast onze FysioSport zijn wij als fysiotherapiepraktijk o.a. ook gespecialiseerd in knie- en heuparthrose, rugklachten, leefstijlbegeleiding, looptraining, nek- en schouderklachten, dry needling, COPD, COVID-hersteltraining, sportfysiotherapie bij blessures en ontspanningstherapie.

Indien u zich wilt aanmelden of vragen heeft, dan kunt u ons bereiken via onderstaande gegevens:
Fysio WFO , Europasingel 118
1693 GV Wervershoof (achter de Dars) 0228 582270
groepspraktijken.wfo@planet.nl

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen