dinsdag 21 mei 2024
spot_img

Sporten voor spieren

Beste Andijkers,
Sporten is voor ons en voor velen vanzelfsprekend. Maar voor sommigen is dat helemaal niet zo vanzelfsprekend, waaronder zo’n 20.000 kinderen in Nederland. Een spierziekte beperkt hen in alles wat ze doen.

Wij zijn Rob Martijn, Mike en Guido en wij gaan ons, in samenwerking met Stichting Spieren voor Spieren, inzetten voor deze 20.000 kinderen met een spierziekte.
In mei van dit jaar gaan wij de ultieme uitdaging aan; de Iron Viking Marathon Obstacle Run. 42 kilometer door de prut, door het water en over hindernissen.

Mike Böke
Via Spieren voor Spieren zijn wij in contact gekomen met Mike Böke en zijn ouders. Mike heeft de ziekte van Pompe, een progressieve spierziekte die hem steeds meer beperkt in het dagelijks leven. Onze eerste ontmoeting met Mike was bij hem thuis, waar we een indruk kregen van zijn leven met een spierziekte en de manier waarop zijn ouders daar mee omgaan. Daar kun je alleen maar diep respect voor hebben!

Afgelopen zaterdag was Mike als speciale Pupil van de Week te gast bij de wedstrijd Sporting Andijk – Reigerboys. Wat een geweldige dag was dat! Mike genoot zichtbaar en met de loterij hebben wij weer een mooi bedrag opgehaald waarvoor we iedereen willen bedanken!

Mike, je hebt ons geraakt en alleen maar meer motivatie gegeven!

Stichting Spieren voor Spieren
Stichting Spieren voor Spieren gelooft dat zij in samenwerking met medische specialisten, het bedrijfsleven en alle (top)sporters in Nederland kunnen zorgen voor een beter kwaliteit van leven voor kinderen met een spierziekte. Wij geloven dat we daar een klein steentje aan kunnen bijdragen!

Steunt u onze actie?
Ook u kunt onze actie steunen! Via onze actiepagina www.sportenvoorspieren.nl/actie/guiwie kunt u gemakkelijk een bedrag sponsoren. Bovendien staat er bij onder andere Sporting Andijk en Dorpshuis ’t Centrum een donatiepot.
Wilt u onze voorbereidingen volgen? Dat kan via onze Facebook pagina: Guiwie’s Spieren voor Spieren.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen