dinsdag 25 juni 2024
spot_img

Sporting Andijk bedankt vrijwilligers met Kerstgroet

De club kent meer dan 250 vrijwilligers en dat is fantastisch. Zonder al deze vrijwilligers wordt het lastig om alle ballen hoog te houden. Juist omdat de geplande toernooien en andere activiteiten momenteel weer in de ijskast staan, een goede reden om een bedankje en een Kerstgroet dit keer net even anders aan te vliegen.

Zondagmiddag op het parkeerterrein voor de toegangspoort van het Sporting Andijk terrein was er een “drive thru” georganiseerd. Er stonden vrijwilligers klaar met gezellige tasjes gevuld met lekkernijen en de inmiddels tot collectors item benoemde “Sporting Andijk Kerstbal”. Om de drive thru compleet te maken was er ook warme chocomel met slagroom, glühwein en een oliebol aanwezig om toch nog heel even tijd te hebben voor dat gezellige praatje, Kerstgroet en een dankjewel!

Het idee ontstond last minute en heel spontaan. Sporting Andijk heeft op allerlei manieren geprobeerd haar vrijwilligers te bereiken (appgroepen/mails/facebook/bellen/inventarisatie lijsten gemaakt). Het kan zijn dat u dit leest en denk, ik heb wat gemist! Veel pakketten worden nabezorgd door onze inventarisatie. Bij u niet? Trek dan even aan de bel bij Maryelle Deen want ook de inventarisatie is gedaan door vrijwilligers, met alleen maar goede intenties en bedoelingen, dus dan is er iets misgegaan en krijgt u alsnog een dankjewel!

Dit bedankje namens Sporting Andijk is mede mogelijk gemaakt door de Club van 50, Lidl en de Albert Heijn.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen