woensdag 24 april 2024
spot_img

Sporting Andijk begint na lange rust aan nieuw seizoen

De meeste teams bij Sporting Andijk hebben alweer in trainingsverband kunnen sporten. Door inspanningen van ouders, trainers en vrijwilligers konden we de trainingen van de jeugdspelers in april weer hervatten. Dit tot vreugde van de jeugd en ouders. We willen dit moment dan ook graag aanpakken om alle betrokkenen te bedanken voor hun inzet hierbij.

Het is al wel enige tijd geleden dat er wedstrijden zijn gespeeld op het complex aan de Kleingouw. Met de aftrap van enkele oefenwedstrijden zal hier binnenkort gelukkig ook een einde aan komen.

Afgelopen week hadden we een top scheidsrechter uit de Eredivisie, Bas Nijhuis, op bezoek. Hij heeft bij ons een filmpje opgenomen voor Veronica Inside. Hij was onder de indruk van ons complex. Dat ziet er inderdaad, door de inzet van onze onderhoudsploeg, geweldig uit. Het complex wordt nog mooier wanneer het gevuld wordt met alle sporters en vrijwilligers!

Om in het aankomende seizoen weer alles goed te laten verlopen, is het dan ook van belang dat er zich nog een aantal vrijwilligers melden. Er zijn vacatures voor jeugdtrainer en jeugdcoördinator en ook de kantinecommissie is hard op zoek naar ondersteuning. Wij nodigen u dan ook van harte uit om ons te komen helpen in ruil voor het enthousiasme van de sporters en het samen bouwen aan onze mooie dorpsclub.

Via de contactgegevens op onze website kunt u laten weten waar u interesses en mogelijkheden liggen.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen