zondag 23 juni 2024
spot_img

Sporting Andijk brengt kerstbomen weer naar Andijk

Nadat vorig jaar Hans Bakker afscheid heeft genomen als coördinator van de kerstbomen verkoop heeft Thijs van Diepen dit van hem overgenomen. Ondanks dat Hans dit jaar er niet meer bij was, kregen we vaak nog wel wat reminders of alles al geregeld was. Wat ook mooi om te zien was dat de Fred de broer van Hans zich nog voor de 100% inzet voor de Kerstbomen verkoop van Sporting. Samen met Thijs en Chris Schuitemaker zijn ze met z’n drieën de kerstbomen in juli gaan labelen.

Omdat we dit jaar voor het eerst in de verkoop ondersteunt worden door de groen ploeg van Sporting was Fred op het goede idee gekomen om de kerstbomen van kleuren te voorzien zodat dit voor de verkopers overzichtelijk zou zijn. Waarbij Fred nog wel even trots zei: Dat broer Hans daar nooit opgekomen is.

Chris Schuitemaker is er klaar voor!

Afgelopen vrijdag voegde Patrick Schouten zich bij de drie mannen van het labelen om de bomen te gaan zagen in Drenthe. Daar werden Fred en Hans hartelijk ontvangen door de leverancier met de woorden: Hee Frans! De mooie combinatie van Hans en Fred. Onder een lekker ‘voorjaarszonnetje’ zijn de bomen gezaagd en klaar gezet voor de volgende ploeg die zaterdagochtend de bomen komen ophalen.

Nadat vorig jaar Bloemendaal transport de bomen voor ons had opgehaald, was het dit jaar Bultsma Transport die vroeg op pad ging naar Drenthe . Chauffeur Willem Spaander ging om zes uur de weg op samen met Fred. Om te helpen de bomen in vrachtwagen te laden gingen Elja van der Thiel, Bas Schoone, Siem Visser, Thijs en Piet Burger een half uur later heen.
Nadat de vrachtwagen geladen was is deze weer vertrokken naar Andijk waar de kerstbomen opgeslagen zijn op een geheimeplek bij een ondernemer die groot hart heeft voor Sporting.
Afgelopen maandag zijn de hekken en keet van de Toekomst groep neergezet door o.a. Fred en Jan Boeijer op het Dorpsplein. Jan was ook verantwoordelijk voor het regelen van de transporteur, opslag, keet en hekken. Nadat de eerste bomen waren neergezet werden deze al gelijk verkocht aan personen die echt niet konden wachten. Dankzij de vele vrijwilligers is het weer mogelijk om de kerstbomen te verkopen, wij wensen de groenploeg, Fred en Jan en de personen van de evenementencommissie veel succes met de verkoop. U bent vanaf nu natuurlijk ook van harte welkom om weer een mooie kerstboom te kopen op het plein van Dorpshuis Centrum.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen